Ostalo > Motocikli
Vase misljenje o Yamahi YZF-r125?
pralas:
--- Citat: sandro-sr - 15 Srpanj, 2010, 20:11:53 ---pa gore nije nigdje napisao nista vezno uz kilowate,ili kategoriju A1...
nego je pitao sam za taj motor
--- Kraj citata ---
potpis :icon_thumright:
pixa.93:
--- Citat: ivan pralas - 15 Srpanj, 2010, 20:15:16 ---potpis :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a morali bi zakljucit da kad cilja na motor od 125 ccm da je ogranicen na a1
DevMichele:
ma decko dragi nikad nikad nisam cuo da si zajebavali radi kilovata npr na rs-u kupis s polovnu za 17 i teraj
ako ti ne pase imas pun klinac sx zatvorenih verizia ali smao u papirima ..nemoj 125 4t vjeruj mi 6.mj ces je vozit i zalit ces te pare ...ili se raspitaj za neki kit
Swimmer1:
--- Citat: DevMichele - 15 Srpanj, 2010, 22:18:41 ---ma decko dragi nikad nikad nisam cuo da si zajebavali radi kilovata npr na rs-u kupis s polovnu za 17 i teraj
ako ti ne pase imas pun klinac sx zatvorenih verizia ali smao u papirima ..nemoj 125 4t vjeruj mi 6.mj ces je vozit i zalit ces te pare ...ili se raspitaj za neki kit
--- Kraj citata ---
kit mozda...ali 4t puno manje trosi, citao sam na netu da rs na 100km agresivnom voznjom zna potrosit i 9-10l sto je stvarno puno...
flomo:
frend je bas neki dan kupio r-a....kombinacija boja je crno sa zlatnim felgama...motor prebolesno izgleda...a i ide dosta fino za 4t motor...udobnja je 5 kocnice su mal tvrde...ali amortizeri i vile su 5+..tak da je po meni motor dobar ...a ovi sto pricaju kupi rs-a mislim da nije to za tebe...jer vidim da gledas na potrosnju naci da vise ustedis..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju