Općenito > Propisi
Oprez policija
neven92:
--- Citat: JogFromYamaha - 18 Srpanj, 2010, 16:30:07 ---ah ja sam se s tim pomiril da me na mjesec 2-3 puta zaustave
i uvjek ko kriminalca
vec ih po imenu znam
a najbolje mi je kaj vecina njih tak fino po gemišteku mirisi da mi skuter i auto kre njih pocneju turirati
drzava nema para treba djeci zeti zadnji deparac samo jer imaju skutera
--- Kraj citata ---
da,a ovi kaj se sa cestovnim kraj mene voze gdje je ogranicenje 40 kmh a lagana ravnica je,voze se 120 i takvog ni ne pogledaju...nasa cijenjena policija...
JogFromYamaha:
ma najvise me nervira 55kmh
kaj da je sigurnije se vuc s 50 po zaobilaznici a svi oko tebe voze 80-100
rade s 80 pa je sigurnije da ti s enetko ne zabije
Iwo SR Tuono:
ja sam ih u Rijeci ulovio u šemu kad odmaraju i idu na parking :glasses9:
pa se tad vozim :laughing7:
al šema je bit cajac, voziš državni motor, trošiš državne pare i benzin i još imaš radio stanicu u kacigi moš se zajebavat s ovim na drugom motoru :D xD
špica, ja oču bit mile cajac isto :D
Zeljac:
ja nez ja zivim na selu al kad me god vide idu zamnom i zaustave me sreca imam blokadu jer razradujem masinu pa da ne pretjeram hehhe tako da me boli uvo a po gradu su najogori presretaci njih najmanje 3 auta i sam upale rotirke i moras stat pa te onda pita a zas ovo a zas ono
i jbg
BilyPiton:
nije bas da u gradu zaustavljaju tak kak si opiso ,tek u gradu nikad ne zaustavljaju ako se normalno vozis (samo oni na motorima presreću) pogotovo u kvartovima skoro nikad murja nikog nezaustavi jedno ak vidi da ej neko sičušan a bude na nekoj pili i jos bez kacige...i da ima jedan policajac kaj kad te copi prijeti djeci da ce im uši zavinut vec jedno 8g...lik je na motoru i črleni je u licu koda je popio 10l tuduma i tak uvjek :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju