Općenito > Propisi

Oprez policija

<< < (5/13) > >>

KEEWAY:

--- Citat: neven92 - 15 Srpanj, 2010, 16:53:37 ---da...mene nedavno ulovili bez registracije i vozacke i bez papira,i on je meni rekao da mu dam za gablec i nek idem dalje...kam ces bolje....    :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

tako i kod mene, koliko sam puta murjacima platio pivu... :drunken_smilie:

KEEWAY:

--- Citat: filip190 - 15 Srpanj, 2010, 18:12:24 ---nemam je ni ja... sad mi je žao što nisam išo lani polagat...  :angry7:

--- Kraj citata ---

ni ja  :drunken_smilie:

yamaha544:
ja sam medu vama koi nemate vozacku  :toothy12:.....sad trebam ic polagat.....

funkyzg26:

--- Citat: marko_AeRoX - 15 Srpanj, 2010, 19:30:22 ---kod mene u selu su samo kad dojdu nekoga ispitivat  :toothy3:

nema ih uopce u okolici... nisam videl patrole u krugu 10 km vec mjesec dana, majke mi...

--- Kraj citata ---

ah to zagorje jebate  to su bili dani dobre policije hahaha tak je bilo i meni sa tomosima nigdje murje i ak te zaustavi platiš mu pivu i to je to mene su znali zaustavit mrtvog pijanog na apencu iza mi sjedi frend od sto kila i u svakoj ruci drži kanister sa 5 litri vina drot nas zaustavi napušemo mu da vidi kolko smo pijani kaže o dobri ste dečki aj možete ič hahaha koji su to bili dani da mi se vratit u te dane od 11ste do 16ste godine života i nazad u zagorje

JogFromYamaha:
ah ja sam se s tim pomiril da me na mjesec 2-3 puta zaustave
i uvjek ko kriminalca
vec ih po imenu znam
a najbolje mi je kaj vecina njih tak fino po gemišteku mirisi da mi skuter i auto kre njih pocneju turirati

drzava nema para treba djeci zeti zadnji deparac samo jer imaju skutera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju