ok ja seren i glup san i nean pojma sta prican, najlakse je vozit necije tude, materino cacion stricevo strinino iz blize i daljnje familiji i od susjeda i okolice, tako da sve oni placaju a vi mozda gorivo i to je to. i cekaj vi studirate, masu je ljudi i prije vas studiralo i radilo i zaradilo za auto, za stanarinu, za isti, za zivit opcenito, auto je skupa investicija i ja nisan reka da ti moras radit i da moras kupit auto, kupi si biciklu, termo carape za zimu, kabanicu, i dobru jaketu, i super ce ti bit, ne moras ni na servise ni tocit u nju + zdravije je
X-thug stvarno baljezgas gluposti pa ne rade svi ljudi samo za auto,jos ako i studiras nije lako ni za skuter skupit a kamoli za auto
u pravu si, neki koji ni ne studiraju nemogu skupit ni za skuter a kamoli za auto, a neki ni ne rade, a neki potrose na nesto drugo. i dosta smo vec previse posli u off stoga ne zelim nastavljat nikakve sulude rasprave koje se nikad nece zavrsit, pa eto vi ste upravu, najpametniji ste + studirate, zakon je glup, ja san glup, i da se mene pita ja nebi da nikome da vozi ni auto ni motor ni skuter, najbolje je bilo konji kocije i kasnije i bicikle