Ostalo > Motocikli
Koji motor da kupim?
marko_AeRoX:
ja ne kuzim... tamo smo ti predlozili XT125 i MX125... a ti komentiras da ne volis kros? pa to mogu komotno biti supermoto motori... nema veze s krosom, a sto se mene tice, puno ugodnije se vozit na tome nego "sportaku" od 125 kubika (pogotovo 4T)...
vedran_ft_:
čudesa
ja ja i ona:
--- Citat: Swimmer1 - 14 Srpanj, 2010, 09:25:11 ---Ovako starci mi hoce kupit novi motor(sa manuelnim brzinama-sportak), motor treba da bude do 125ccm i da ima manje od 11 KWh..
pa koji mi vi preporucujete, pozeljno bi bilo da motor ima sto veci top speed, sto bolji sportski izgled, da i naravno da malo trosi, a cijena motora nije bitna :headbang:
--- Kraj citata ---
Imaš apriliu rs 125 od 11kw (zatvorena verzija), to bi trebao uzeti definitivno jer 4T motori po mome i nisu nesto po performansama i nemogu se u tome mjeriti sa 2T
formoz:
ako ti treba nesto za po gradu a da nije skupo i da nije lose uzmi kimco quannon
Swimmer1:
--- Citat: formoz - 26 Srpanj, 2010, 14:15:28 ---ako ti treba nesto za po gradu a da nije skupo i da nije lose uzmi kimco quannon
--- Kraj citata ---
wow lijep motorcek :) pogotovo je lijepa ova 2010 naked verzija :toothy10:
jedino kolko vidim ovo ima 5 brzina.. znas li slucajno koji mu je top speed?? i smijem li sa njim krenuti na neki put do 400km?? :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju