Ostalo > Motocikli

Koji motor da kupim?

(1/9) > >>

Swimmer1:
Ovako starci mi hoce kupit novi motor(sa manuelnim brzinama-sportak), motor treba da bude do 125ccm i da ima manje od 11 KWh..
pa koji mi vi preporucujete, pozeljno bi bilo da motor ima sto veci top speed, sto bolji sportski izgled, da i naravno da malo trosi, a cijena motora nije bitna :headbang:

Faba:

--- Citat: Swimmer1 - 14 Srpanj, 2010, 09:25:11 ---Ovako starci mi hoce kupit novi motor(sa manuelnim brzinama-sportak), motor treba da bude do 125ccm i da ima manje od 11 KWh..
pa koji mi vi preporucujete, pozeljno bi bilo da motor ima sto veci top speed, sto bolji sportski izgled, da i naravno da malo trosi, a cijena motora nije bitna :headbang:

--- Kraj citata ---

ak oces da malo trosi yamahu 125(sporCku naravno),a ak pare ni potrosnja nisu bitne a oces da motor kolje uzmi Aprilia RS125

Swimmer1:

--- Citat: Faba - 14 Srpanj, 2010, 09:33:29 ---ak oces da malo trosi yamahu 125(sporCku naravno),a ak pare ni potrosnja nisu bitne a oces da motor kolje uzmi Aprilia RS125

--- Kraj citata ---
ako si mislio na yamahu fzr-r125 onda ok motor je prelijep kao sto ti kazes malo trosi, nisu meni bitne pare za motor ali za potrosnju jesu bitne...a aprilia ima 20-30 KWh a meni treba do 11KWh...
Usput imas li iskustva sa yamahom posto mi se cini pravo dobra i kazu da se ne kvari tako cest jel to istina??

Faba:

--- Citat: Swimmer1 - 14 Srpanj, 2010, 09:49:16 ---ako si mislio na yamahu fzr-r125 onda ok motor je prelijep kao sto ti kazes malo trosi, nisu meni bitne pare za motor ali za potrosnju jesu bitne...a aprilia ima 20-30 KWh a meni treba do 11KWh...
Usput imas li iskustva sa yamahom posto mi se cini pravo dobra i kazu da se ne kvari tako cest jel to istina??

--- Kraj citata ---

sorry zaboravio sam smijes do 11 kw.
Yamaha je definitivno najbolji izbor,osobnog iskustva nemam,al siguran sam da je odlicna(ko i svaka druga yamaha),posto je 4t izuzetno malo trosi,jednostavna za održavanje(za razliku od svake 2t 125ice).Po meni jedini konkutenti CBR125 i onaj Kymco,ali Yamaha puno bolji izbor
 :hello:

loris46:
cagiva mito..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju