Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 problemi, molim pomoć

<< < (2/4) > >>

uberteam:
a di to mogu riješiti i koliko novčića moram pripremiti ?

--- Citat: gigo_sf2 - 18 Rujan, 2007, 14:51:51 ---imas iste probleme kao i ja,stavi vecu diznu

--- Kraj citata ---

stark1:
nije dizna bog zna kolko,ma jeftino,ja mislim oko 15kn

iron-xxx:
hmmm to sto ti ne krece sa mjesta je zbog dizne i peugeotovih teskih kugli od nevjerovatnih 9,0grama...stavi sebi makar 7,5 kao i ja !!! i ici ce ti ok

speed:

--- Citat: iron-xxx - 18 Rujan, 2007, 23:48:24 ---hmmm to sto ti ne krece sa mjesta je zbog dizne i peugeotovih teskih kugli od nevjerovatnih 9,0grama...stavi sebi makar 7,5 kao i ja !!! i ici ce ti ok

--- Kraj citata ---
meni je sa 9 g rolama skut jednostavno letio,veliku ulogu ima u tome  postelanost karba

uberteam:
Pozdraf...

Bio jučer kod Forticara i objasnio u čemu je problem, kaže mi tamo mehaničar '' da znam za taj problem, događa se ali nije problem dizna nego teške Peugeotove rolice (9 g.), treba staviti lakše (7,5 g.) i biti će ok ... '' i to košta cca 180 ćuna tak da to mislim ubost pa se javim sa review-om za jedno desetak dana jer je gužva i tek se možeš naručit za tjedan dana.

Imali su i riješenje i za blatobran, mali nastavak 20 cm dugačak, original paše na tvornički samo ga se sa 2 šarafa fiksira i problem špricanja po leđima je riješen.

Pozdraf...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju