Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 problemi, molim pomoć

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: uberteam - 21 Rujan, 2007, 13:44:28 ---...treba staviti lakše (7,5 g.) i biti će ok ... '' i to košta cca 180 ćuna

--- Kraj citata ---

Dakle, preko 100 kuna samo za posao koji traje 5-10 minuta.  :(

speed:

--- Citat: uberteam - 21 Rujan, 2007, 13:44:28 ---Pozdraf...

Bio jučer kod Forticara i objasnio u čemu je problem, kaže mi tamo mehaničar '' da znam za taj problem, događa se ali nije problem dizna nego teške Peugeotove rolice (9 g.), treba staviti lakše (7,5 g.) i biti će ok ... '' i to košta cca 180 ćuna tak da to mislim ubost pa se javim sa review-om za jedno desetak dana jer je gužva i tek se možeš naručit za tjedan dana.

Imali su i riješenje i za blatobran, mali nastavak 20 cm dugačak, original paše na tvornički samo ga se sa 2 šarafa fiksira i problem špricanja po leđima je riješen.

Pozdraf...

--- Kraj citata ---
ma seru da su preteske rolice,pa ljudi onda nikom ne bi isli peugeoti Sf2,znaci odmah bi svi morali stavljat lakse role,to ti je rastelan karb,usto malossijeve su ti rolice 80,a oni te traze za serijske i zamijenu 180 kn :sign020: :sign020: :sign020:,

Yamaha_spy:

--- Citat: uberteam - 18 Rujan, 2007, 10:59:30 ---Treća stvar koja me mući je prekratak zadnji blatobran pa me po kiši užasno zašprica po leđima, a ne znam kako bi to riješio osim da negdje probam nabaviti onakav dodatan blatobran kakav imaju Runner-i ??? Ima li tko ideju kako to riješiti ili gdje da kupim takav blatobran?

-He he. Ja se baš hocu rijesitit zadnjeg blatobrana, a ti ga tražiš  :toothy9:  :toothy9:
--- Kraj citata ---

marko.p:
ja sam imao 9 grama rolice i dobro naštelan karb i išao je 80-85 kmh,mjereno navigacijom....

igor.sb:
@uberteam...odgovorio sam ti tamo na net forumu

...i ovo nije normalno, koliko ljudi, ti serviseri pljackaju, lopovi jedni...prestrasno

...ja bi fino osao i rekao ''kako vas nije stid, za posao od 10 min trazit 100kn za ruke, i jos pricat gluposti'' i promjenio servis

:BangHead: :BangHead: :BangHead:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju