Ostalo > Svijet računala i mobitela
Sniper: Ghost Warrior
neven92:
ja sam isto skinuo od skidrowa i radi odlicno....odite na stranicu partis.si , to su slovenci,besplatna je registracija i imate uvjek sve najnovije igre filmove i tak...i meni se skida sa punom brzinom oko 400 kbs...al kad skinete igru morate i seedati inace dobijete ban...pogledajte si i skuzit cete...moja preporuka... :icon_thumright:
andy:
--- Citat: neven92 - 14 Srpanj, 2010, 11:35:43 ---ja sam isto skinuo od skidrowa i radi odlicno....odite na stranicu partis.si , to su slovenci,besplatna je registracija i imate uvjek sve najnovije igre filmove i tak...i meni se skida sa punom brzinom oko 400 kbs...al kad skinete igru morate i seedati inace dobijete ban...pogledajte si i skuzit cete...moja preporuka... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pa tamo sam i ja.. Pa je neko sranje bilo, neki error.. :dontknow:
neven92:
meni radi bez brige....a dal mi moze neko objasnit kak to ide prek multiplayera?malo objasnit postupak kamo trebam ici,kaj napraviti?
marko_AeRoX:
skini program... zove se hamachi (verzija nebi trebala biti vazna)
instaliraj ga -> zatim pokrenes program i ides na join network -> tu upises ime server i lozinku (gore malo vise u ovoj temi sam ja stavio server i lozinku) -> to ti je onda ko da si umrezen u lan s ostalom ekipom na tom serveru -> iza toga uđes u igru i napravis je ili se pridruzis vec napravljenoj (to se najcesce dogovori ekipa na hamachiju ko radi igru...
sva mudrost
neven92:
pod network name upisem kak si gore napisao i veli mi da nepostoji
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju