Ostalo > Svijet računala i mobitela
Sniper: Ghost Warrior
andy:
Ja skino verziju SKIDROW i otpakiram i stalno sere neki fajl neš, nemogu pokrenut setup.exe izbaci upozorenje.. A full sam skinuo 100%.. Sa pirate bay-a i probavam s bitsoup-a sad al valjda ima pao server, ništa neće skidat.. :dontknow:
Ima ko kakav bolji torrent ???
marko_AeRoX:
--- Citat: andy - 14 Srpanj, 2010, 10:38:22 ---Ja skino verziju SKIDROW i otpakiram i stalno sere neki fajl neš, nemogu pokrenut setup.exe izbaci upozorenje.. A full sam skinuo 100%.. Sa pirate bay-a i probavam s bitsoup-a sad al valjda ima pao server, ništa neće skidat.. :dontknow:
Ima ko kakav bolji torrent ???
--- Kraj citata ---
ja sam skidao s THR ali oni imaju samo na pozivnice... tak da ne znam za ostale :(
andy:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Srpanj, 2010, 10:56:16 ---ja sam skidao s THR ali oni imaju samo na pozivnice... tak da ne znam za ostale :(
--- Kraj citata ---
Ma znam da ide na pozivnice.. Ak ima tko koju viška, može na PM ;D
Skidam sad neki opet, pa ćemo vidjet..
Koju verziju si ti skinuo ?
marko_AeRoX:
--- Citat: andy - 14 Srpanj, 2010, 11:05:46 ---Ma znam da ide na pozivnice.. Ak ima tko koju viška, može na PM ;D
Skidam sad neki opet, pa ćemo vidjet..
Koju verziju si ti skinuo ?
--- Kraj citata ---
ja mislim da je samo jedna za sad... imam samo od skidrowa update onaj jer navodno rjesava neke bugove... ali za LAN radi odlicno... igram vec 2 dana s ekipom... jebeno :headbang:
andy:
--- Citat: marko_AeRoX - 14 Srpanj, 2010, 11:08:53 ---ja mislim da je samo jedna za sad... imam samo od skidrowa update onaj jer navodno rjesava neke bugove... ali za LAN radi odlicno... igram vec 2 dana s ekipom... jebeno :headbang:
--- Kraj citata ---
Naišao sam ja i od reloaded-a.. Zato pitam..
A skidam, vidit ćemo.. Ak nebude radilo, neću se ni zezat više!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju