Ostalo > Svijet računala i mobitela

Sniper: Ghost Warrior

<< < (3/10) > >>

andy:
Ja skino verziju SKIDROW i otpakiram i stalno sere neki fajl neš, nemogu pokrenut setup.exe izbaci upozorenje.. A full sam skinuo 100%.. Sa pirate bay-a i probavam s bitsoup-a sad al valjda ima pao server, ništa neće skidat..  :dontknow:

Ima ko kakav bolji torrent ???

marko_AeRoX:

--- Citat: andy - 14 Srpanj, 2010, 10:38:22 ---Ja skino verziju SKIDROW i otpakiram i stalno sere neki fajl neš, nemogu pokrenut setup.exe izbaci upozorenje.. A full sam skinuo 100%.. Sa pirate bay-a i probavam s bitsoup-a sad al valjda ima pao server, ništa neće skidat..  :dontknow:

Ima ko kakav bolji torrent ???

--- Kraj citata ---

ja sam skidao s THR ali oni imaju samo na pozivnice... tak da ne znam za ostale :(

andy:

--- Citat: marko_AeRoX - 14 Srpanj, 2010, 10:56:16 ---ja sam skidao s THR ali oni imaju samo na pozivnice... tak da ne znam za ostale :(

--- Kraj citata ---

Ma znam da ide na pozivnice.. Ak ima tko koju viška, može na PM  ;D

Skidam sad neki opet, pa ćemo vidjet..

Koju verziju si ti skinuo ?

marko_AeRoX:

--- Citat: andy - 14 Srpanj, 2010, 11:05:46 ---Ma znam da ide na pozivnice.. Ak ima tko koju viška, može na PM  ;D

Skidam sad neki opet, pa ćemo vidjet..

Koju verziju si ti skinuo ?

--- Kraj citata ---

ja mislim da je samo jedna za sad... imam samo od skidrowa update onaj jer navodno rjesava neke bugove... ali za LAN radi odlicno... igram vec 2 dana s ekipom... jebeno  :headbang:

andy:

--- Citat: marko_AeRoX - 14 Srpanj, 2010, 11:08:53 ---ja mislim da je samo jedna za sad... imam samo od skidrowa update onaj jer navodno rjesava neke bugove... ali za LAN radi odlicno... igram vec 2 dana s ekipom... jebeno  :headbang:

--- Kraj citata ---

Naišao sam ja i od reloaded-a.. Zato pitam..
A skidam, vidit ćemo.. Ak nebude radilo, neću se ni zezat više!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju