Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning VX-a(2007)

<< < (10/14) > >>

dejvid:
I sta onda jos trebam duzi prijenos? Sta je to? Može neki link. Dobro bi došao i kevlar remen na multija. VXR ima vjerovatno i veći karburator. Kako mi mogu oni na tehničkom skužiti veći cilindar?  ???

Mr J:

--- Citat: dejvid - 19 Rujan, 2007, 16:30:52 ---I sta onda jos trebam duzi prijenos? Sta je to? Može neki link. Dobro bi došao i kevlar remen na multija. VXR ima vjerovatno i veći karburator. Kako mi mogu oni na tehničkom skužiti veći cilindar?  ???

--- Kraj citata ---

stavi malossijev special belt, duzi prijenos su ti zupcanici, sada iskreno ne znam na pamet omjer prijenosa kod VXR-a i kod VX-a, to bi trebalo pogledati...

Na tehnickom nema sanse da ti skuze veci cilindar...

Punisher:

--- Citat: Mr J - 19 Rujan, 2007, 16:46:10 ---
--- Citat: dejvid - 19 Rujan, 2007, 16:30:52 ---I sta onda jos trebam duzi prijenos? Sta je to? Može neki link. Dobro bi došao i kevlar remen na multija. VXR ima vjerovatno i veći karburator. Kako mi mogu oni na tehničkom skužiti veći cilindar?  ???

--- Kraj citata ---

stavi malossijev special belt, duzi prijenos su ti zupcanici, sada iskreno ne znam na pamet omjer prijenosa kod VXR-a i kod VX-a, to bi trebalo pogledati...

Na tehnickom nema sanse da ti skuze veci cilindar...

--- Kraj citata ---
Ma to neće ni gledat, jedino će vidit da li svitla rade i najvjerojatnije mali đir da isprobaju kočnice, briga njih za ostalo... kad nije 50 ccm nema valjaka i nema te kako skužiti :D

igor.sb:

--- Kraj citata ---

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=5762&cPath=7_65_357_3852

mislim da su karbovi isti, samo ovaj ima vecu diznu....nisam 100% soguran

dejvid:
Meni je frend rekao da kad ti stave skuter na valjke i kad ga rastegnu do kraja će im biti čudna brzina. Ako ni to ne rade onda koja je korist od tehničkog, kao da ga niti nema, bolje za mene, ali ispada da je to samo za pobrati lovu, a sigurnost na cesti im ih ne zanima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju