Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina rabljenog od 125cm3 ili veci i kilometraza/godiste dilema...
neugodan:
pozdrav
Trebam kupiti skuter od 125cm3 ili veci za ugodnu voznju po gradu umjesto auta do nekih 17.000kn+-. Zanat kaj se kupovine rabljenog auta sam ispekao i tu vise nema tajni ali motore ne poznajem uopce niti imam A kat.
1. Ako se uzme da je 50.000km i 5g starosti za neki auto jos uvijek neka zlatna sredina izmedju starosti/pohabanosti/cijene koji bi bio ekvivalent u svijetu tih motora?
2. Da li mogu naci dobar i trajan primjerak 125cm3 ili veci za tih 17.000kn?
hvala :)
gokiSP:
Ne možeš veći od 125ccm i 11kw ako nemaš A kat., tj. možeš do 250ccm ako imaš A2 kat. Po zakonu, jel. :icon_biggrin:
Ja ne bih uzeo nešto preko 30 000km, iako za tih 17 000kn možeš naći nešto što ima puno manje km.
neugodan:
Znaci, velis da je 30.000 neki siguran prag? Brijem da bi se vozio kojih 8000km godisnje. Pa da mi traje bajk barem kojih 4 g.
steeef:
do tih 17 somova najdeš kaj oš...biraš vxra...i još ti ostane love da si platiš a2 kategoriju ;)
nađeš nešt između 15 i 20 tkm.
vxr ti bude odličan za grad..mali okretan,200cc agregat nepoderiv uz pravilno i redovito servisiranje..preformanse i više nego zadovoljavajuće i za duže pruge i kilometraže..
Bokygs:
--- Citat: stefek - 11 Srpanj, 2010, 13:57:36 ---do tih 17 somova najdeš kaj oš...biraš vxra...i još ti ostane love da si platiš a2 kategoriju ;)
nađeš nešt između 15 i 20 tkm.
vxr ti bude odličan za grad..mali okretan,200cc agregat nepoderiv uz pravilno i redovito servisiranje..preformanse i više nego zadovoljavajuće i za duže pruge i kilometraže..
--- Kraj citata ---
Slažem se,neka uzme vxr-a,ALI nek polozi A kategoriju,a ne a2...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju