Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina rabljenog od 125cm3 ili veci i kilometraza/godiste dilema...
JogFromYamaha:
a cuj od 125 ima dosta ali dokazali su se runner 125 i moj favorit cygnus 125
no izbor je na tebi
pogledaj si ih nekoliko pa sjedni i provozaj ih da vidis koliko su ti udobni
odluci vec o namjeni
samo sto ti mogu rec zasto je cygnus po meni bolji za grad
prvo jer u njegov pretinac stanu 2 integlane kacige i jos imas mjesta za jaknu ili rukavice i bubreznjak
trosi 2.4 po gradu i dokazao se u mojim rukama vec par godina.
to je toci i vozi masina a razvija dok se razradi pravilno 108-112km/h sto je i vise nego dovoljno za po gradu
neugodan:
kaj taj vxr trosi 5L? pa to je ko auto neki...ok, sadasnji auto mi trosi 15L pa je ovo majka ali opet...da skuter trosi kao omanji auto?
steeef:
dok mu vadiš dušu po gradu od semafora do semafora onda troši 5l vxr..
kaj se tiče tog cygnusa,naspram vxra izgleda ko neki čing čong kinez..još je i ac.
ovo za 2 kacige je manje bitno,bitno da mu stane njegova pod sic..
zbog dostupnosti i velikog izbora dijelova,rezervnih i tuning definitivno bi uzel vxra..
a polovnih isto tak imaš kolko oć oćeš.
neugodan:
taj vxr to je ovo ;D ::)
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vxr-malossi-200-cm3-oglas-724907
ok..gdje mogu naci podatke o tome kak se odrzavaju ta sranja mala? kaj se i kada mjenja itd? mozda neke cijene
znaci 5L trosi ak si full gas? prosjek nekih 4L?
steeef:
--- Citat: neugodan - 12 Srpanj, 2010, 12:27:32 ---taj vxr to je ovo ;D ::)
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vxr-malossi-200-cm3-oglas-724907
ok..gdje mogu naci podatke o tome kak se odrzavaju ta sranja mala? kaj se i kada mjenja itd? mozda neke cijene
znaci 5L trosi ak si full gas? prosjek nekih 4L?
--- Kraj citata ---
da,toe vxr
mjenjaš ulje i filter ulja svakih 5 tkm,po manualu piše čak svakih 6tkm,al moreš i češče,bolje za motor..
onda remen rolice i klizače i svjećicu svakih 10 do 12 tkm
disk pločice su meni držale oko 10 tkm..
antifriz i ulje u kočnica svakih 2 godine bi bilo dobro mjenjat..
dok sam išel za osijek sa vxrom išel je i frend na pedesetki...znači prosjek vožnje je bil 85-90,trošil je malo prek 3 i pol litre...sve ovisi o stilu vožnje i kolko si jak na gasu ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju