Tehnički kutak > Garaža

SR 150

<< < (12/14) > >>

zL!Ko:

--- Citat: White - 03 Kolovoz, 2010, 10:13:50 ---stavi multivar i kit pa da vidis sto vuče :toothy9: što se rs ispod 10 nečeš nać poštenog,a za 15 moš novu liniju već nać.
p.s. goki pa zar u hr se moglo uzet otvorenu?znam ih par koji su uzimali nove pa su morali otvarat na 30ks :glasses9:

--- Kraj citata ---

ma nije uopce stvar u tome sto on "ne vuce" nego sto je drugaciji polozaj i sve. Ono si na motoru a ovo na skuteru. Bas mi je nepojmljiva razlika

gokiSP:
Imao sam ja mita, al mi je zacvikao na 170 (tamo na onom vijaduktu na skretanju za krk)  :icon_biggrin: Ovo za zatvorenu verziju ne znam, al mislim da bi to noviji trebali biti, jer stariji su vjerojatno otvoreni. Moraš na sve gledat  :toothy12: Cilindar, klip, radilica, ventil, elektronika ventila, vilice, kvačilo,...treba st varno dobro pogledati jer ima toliko krševa da je to strašno  :icon_biggrin:

sfreak:
cigane jedan pitaj sestru da mi proda sr-ku

zL!Ko:

--- Citat: sfreak - 03 Kolovoz, 2010, 20:46:45 ---cigane jedan pitaj sestru da mi proda sr-ku

--- Kraj citata ---

ako oces njenu staru 50aču dogovorit cemo se, a za 150 tesko xD

sfreak:

--- Citat: zL!Ko - 03 Kolovoz, 2010, 20:55:42 ---ako oces njenu staru 50aču dogovorit cemo se, a za 150 tesko xD

--- Kraj citata ---

ma j#bote ditsit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju