Tehnički kutak > Garaža

SR 150

<< < (11/14) > >>

zL!Ko:
a zatvorena verzija? pa u prometnoj pise 11

igor.sb:
ajd apriliu za apriliu pa moze proc  :hello: :hello:

gokiSP:

--- Citat: zL!Ko - 02 Kolovoz, 2010, 23:16:44 ---a zatvorena verzija? pa u prometnoj pise 11

--- Kraj citata ---

Pa, ako nađeš takvu onda prolazi. Ja sam ih jako malo vidio kojima u papirima piše 11. Btw, za kupnju takvog motora moraš imati jebene sreće  :toothy12: To su motori koji se nemilosrdno vrte, a ima toliko majmuna koji ih vrte, a ne održavaju. Treba obratiti pozornost i na vilice, kočnice, bla bla... ipak to više nije skuter, nego motor koji ide skoro 200.  :toothy11: I vjerujem da ako uzmeš, da te nakon par sto km neće zanimati skuteri, a o osjećaju kad sjedneš na skuter nakon toga da ne pričam  :toothy12:

zL!Ko:
sjeo sam na svog sr-a nakon dt-a i gpr-a i sr mi djeluje kao igracka. Ima jedan rs na rabu za 10 iljada, 20tkm al kao sad je na servisu na promjeni klipa al nije zaribo nego cisto kao prevencije radi. A treba ic pogledat i vidit sta je. Cek sta nisi ti imao mita pa nakon toga opet skuter :D i daj neki savjet na sta da gledat kad dodem ga vidit

White:

--- Citat: zL!Ko - 03 Kolovoz, 2010, 09:04:58 ---sjeo sam na svog sr-a nakon dt-a i gpr-a i sr mi djeluje kao igracka. Ima jedan rs na rabu za 10 iljada, 20tkm al kao sad je na servisu na promjeni klipa al nije zaribo nego cisto kao prevencije radi. A treba ic pogledat i vidit sta je. Cek sta nisi ti imao mita pa nakon toga opet skuter :D i daj neki savjet na sta da gledat kad dodem ga vidit

--- Kraj citata ---

stavi multivar i kit pa da vidis sto vuče :toothy9: što se rs ispod 10 nečeš nać poštenog,a za 15 moš novu liniju već nać.
p.s. goki pa zar u hr se moglo uzet otvorenu?znam ih par koji su uzimali nove pa su morali otvarat na 30ks :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju