Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi gp1 250
marko.p:
plastike su loše,ali to se sve da sredit
Nikon:
vozia derbi od 50 ccm i svroz su plastike bile dobre..
ako je odvidan amortizer jednostavno ga zavidaj ... i gotova prica... a skuter mora plesat livo desno kad mu kolo i rep guras u suprotnu stranu jer bi inace kad naletis u rupu nagnut u okuci zavrsia na podu u roku sekund
odin:
--- Citat: DUBrawa - 16 Rujan, 2007, 00:32:58 ---evo ljudi imam ejdno pitanje. Frend je uzo derbia i sad malo ej čudan motor. Onako ej loša završna obrada i to . AL uglavnom zanima me . Kad primim zadnji kotač i gonji dio motora i mičem ljevo desno motor ima dosta lufta. Dal je to njemu normalno? Dosta se klima na amortizeru zadnjem ljevo desno. Meni se to cini ko da ce se ubit radi toga.....
--- Kraj citata ---
iz tvog posta mi nije jasno na sto tocno mislis. ovjes je oscilirajuci i to je recimo jako dobro rijeseno na gp1 250 u odnosu na druge skutere, mozda te to zbunjuje.-
u svakom slcuaju, odi kod nekog ovlastenog servisera i priupitaj ga sta te zanima.
Damir 2T:
--- Citat: marko.p - 16 Rujan, 2007, 18:53:37 ---plastike su loše,ali to se sve da sredit
--- Kraj citata ---
ok da se sredit lol pa nitko ne kupuje motor da bi sredjivo takve nebuloze i plastike su uzas ronda u picku materinu fujjjjj
odi u servis automoto karmat nove rasljice pa ces vidit sta ce rec mozda kazu da je sve ok :rofll: :icon_scratch: :rofll:
DUBrawa:
sto se tiče prednjeg vizira koj jako jako ronda to smo laički rješili :toothy3: :toothy3: . Stavili smo spzužvu između vizira i bočice sa uljem za končnicu. Što se tiče amortizera danas sam gga malo duže vozio i ne čini mi se da to nešto smeta u vožnji. Klima se jedino kad ga dignemo na nogicu. Ostavit če ga on na 1. servis pa če reč za to. Inače što se tiče vibrirajučih plastika to su mu odma rekli dok ga je kupovo :toothy3: :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju