Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi gp1 250
DUBrawa:
evo ljudi imam ejdno pitanje. Frend je uzo derbia i sad malo ej čudan motor. Onako ej loša završna obrada i to . AL uglavnom zanima me . Kad primim zadnji kotač i gonji dio motora i mičem ljevo desno motor ima dosta lufta. Dal je to njemu normalno? Dosta se klima na amortizeru zadnjem ljevo desno. Meni se to cini ko da ce se ubit radi toga.....
Nikon:
ma o cemu ti?= kakav luft?
prvo i prvo zavrsna obrada je solidna i nista ne klepeta na njemu.
drugo da se motor ne klima kako ti mislis da bi on ista amortizira? pa ne vozis se na deblu jbt nego na skuteru ...
DUBrawa:
ma ne ne kužiš. Dolje di je zašarafljen amortizer i gore di je zašarafljen tu se klima....Uglavnom kad primiš sa jednom rukom zadnji kotač a sa drugom sic i sic guraš od sebe a kutač prema sebi motor ima lufta. Doslovno se klima.... probaj to na svom i vidit čevš da ti nema lufta. Taj derbi ima iza mono amortizer... I što se tične završne obrade :laughing7: :laughing7: vjeruj mi živo sra... Dok se voziš sve maske vibriraju uključujuči onaj mali vizirčič koji jaaakoo iritantno vibrira :toothy9:
P.A.L.A.C:
istina je ovo za plastike, oni imaju najlosije plastike, od ovih poznatijih marki, piaggio, gilera i sl. :binkybaby:
border23:
pa neka proba zaserafit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju