Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner 50 problemi s ubrzavanjem nakon cca. 3 km!

<< < (2/8) > >>

black_spirit:
kazaljka ostaje na sredini... ali da je to neka mala razlika u ubrzanji i rupama nebi nista rekao ali ovo je strasno, prakticki stoji na 60 par sekundi onda kad povuce onda ode ladno do 80-90 ali taj prijelaz odnosno rupa me ubija,budem probao kevlar i par rupa pa javim rezultat. Decki hvala puno jos jednom,na brzim odgovorima  :icon_thumright:

devil_ma-yela:
znači, kazaljka je stalno na sredini, ugasiš skut odeš nekud, vratiš se ona je opet na sredini? tj, ne spušta se uopće?

black_spirit:
ne normalno radi sve, kada je hladan je spustena a nakon tih 3-4 kilometra kada oslabi ubrzanje i te rupe se pojave ona bude na sredini ali ja sam mislio da se nekako pregrijava pa sam zato spomenuo tu kazaljku.  :)

BilyPiton:

--- Citat: black_spirit - 07 Srpanj, 2010, 17:25:57 ---evo kao sto rekog imam Runnera 50 2005. godiste 9500km... motor sam kupio prije mjesec-dva... koliko sam uspio vidjeti i rastaviti na motoru su gianeli auspuh, dellorto 17.5,mallosi rolnice 5.5g te mallosi remen,dalje nisam rastavljo. E sada bih molio da mi date svoje misljenje o mome problemu, motor kada je hladan super vuce i nema rupa u ubrzanju sto mi se svidja dobru max brzinu nekih 90 sto mi je oke,ali kada pređe nekih 3-4 kilometra postaje tako ljen da je to strasno... nema onaj pocetni "zivcani" start nego kao da je umro i pojavljuju se rupčage u ubrzanju od nekih 40-60, ali kada navuce max brzina mu ostaje ista sto me malo budi kao i temperatura koja ostaje na istome a motor nejde ??  ??? Pa bih vas molio da mi malo pojasnite sto bi to moglo biti i kako to rijesiti? Hvala

--- Kraj citata ---

na koju fintu ide 90km/h masina od 49ccm ?

devil_ma-yela:

--- Citat: black_spirit - 07 Srpanj, 2010, 17:46:54 ---ne normalno radi sve, kada je hladan je spustena a nakon tih 3-4 kilometra kada oslabi ubrzanje i te rupe se pojave ona bude na sredini ali ja sam mislio da se nekako pregrijava pa sam zato spomenuo tu kazaljku.  :)

--- Kraj citata ---

točno to, motor se grije i to je normalno, sve dok se kazaljka ne diže preko sredine...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju