Općenito > Oprema

Navigacija/mobitel na skuteru

<< < (2/3) > >>

ChRiStIaN:
ja imo veci vizir na vxru...to + posuđena navigacija = puno kuna za novu navigaciju! :D Dakle, nemoj keljit na vizir

Homer:
e lijepo. fala. radije ću naučit na tuđem iskustvu, ako mogu  :icon_thumright:

kemijam dalje...

pixa.93:
a sta da se ljepo o odljepi na takvom keljcu i sve opadne dolje

Dodo385:
Na svoju X8-icu sam ugradio nosač za GPS. Uzeo sam Garminov vacuumski nosač, odstranio gumicu za vacuum i sa dva vijka pričvrstio nosač na ploču iznad poklopca u kojem je priključak 12V. Sve je ispalo savršeno. GPS je idealno pregledan. Nosač nema šansi da ispadne. Ako želiš mogu poslati i sliku.

Homer:
može, stavi na forum ako nije problem  :icon_thumright:
baš me zanima kako si izveo. po onome što sam probavao takvo rješenje je ili smetalo za upravljač i nije se moglo skrenuti do kraja, ili nije bio skroz iza vizira što baš nije pametno. a ja bi to htio izvesti bez bušenja  :icon_scratch:

u međuvremenu sam otkantao Hamu. taj vakuum iznenađujuće dobro drži i čak ga je teško skinuti. problem je plastična cijevčica koja je premekana i na njoj se vibracije pretvaraju u takvo njihanje da mi je muka gledati u to  :-X . pribavio sam drugi, koji ima nekoliko zglobova za podešavanje, i vakuum koji još bolje drži. testirao sam u vožnji i ostavio jedan dan da stoji, i jedva skinuo. u kombinaciji sa još jednim čvrstim osloncem trebalo bi biti dovoljno sigurno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju