Općenito > Oprema
Navigacija/mobitel na skuteru
Homer:
Jel kome palo na pamet slagati kakav nosač na skuteru? Vidio sam u Louisu da ima nekih odličnih dodataka ali naravno za motocikle. Mi skuteraši nemamo golog metala za ušarafiti nosače ::)
Kupio sam od Hame nekakav univerzalni nosač, pa ima i onaj sa vakumom i može se zakeljiti na vizir:
Ova druga je okomito odozgora, inače se normalno vide satovi, nema problema. Sa lijeve strane u pretincu imam 12V utičnicu za punjač pa je to praktično. Ali vibracijeeeeee! Ajde sreća pa sam ga mogao nasloniti na ovaj prorez u sredini, pa ima naslon i malo je stabilnije. Doduše u pravoj vožnji to nije tako jako kako je u leru i na jako malim brzinama. Jel može taj vakuum zbilja ozbiljno držati ili je puno veća vjerojatnost da ću skupljati dijelove mobitela po cesti? ???
Alternativa bi bila skinuti šarafe ovog poklopca na upravljaču pa nešto iskemijati, ali čini mi se da su tu vibracije još izraženije.. Ima kakvih iskustava sa time?
zipst:
meni je ispa par puta, al srica u autu pa nema stete :toothy10: ja ne bi riskira s tim da sam na tvom mjestu nego bi rijesija neki fixni nosac :dontknow:
Homer:
nešto u stilu tvog avatara :toothy9:
uopće nemam pojma što očekivati od toga al mehanizam za vakuum mi se čini kvalitetan. ima i nastavak koji se lijepi dvostranoljepljivom trakom - i za to znam da je strava jer sam prije koristio takvu, 3M je. ali to će i ostaviti trag na plastici ::)
gokiSP:
Bez obzira kakav je vakum, popustit će zbog vibracija. A taj oslonac o plastiku volana je ok u jednu ruku, ali isto tako prenosi dodatne vibracije. Ode HTC u pm :icon_biggrin:
zipst:
opet bolje nego kupit dijelove mobitela ili gpsa po cesti, a to lipilo se da vjerovatno skinit sa nekakvim otapalom (samo bi bilo pozeljno neko koje nece zamaglit vizir pri skidanju :toothy3:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju