Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Derbi gp1 250  (Posjeta: 2414 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline DUBrawa

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • DUBrawa racers on night
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb DUBRAVA
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
Derbi gp1 250
« : 16 Rujan, 2007, 00:32:58 »
evo ljudi imam ejdno pitanje. Frend je uzo derbia i sad malo ej čudan motor. Onako ej loša završna obrada i to . AL uglavnom zanima  me . Kad primim zadnji kotač i gonji dio motora i mičem ljevo desno motor ima dosta lufta. Dal je to njemu normalno? Dosta se klima na amortizeru zadnjem ljevo desno. Meni se to cini ko da ce se ubit radi toga.....

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
Odg: Derbi gp1 250
« Odgovori #1 : 16 Rujan, 2007, 05:48:20 »
ma o cemu ti?= kakav luft?

prvo i prvo zavrsna obrada je solidna i nista ne klepeta na njemu.

drugo da se motor ne klima kako ti mislis da bi on ista amortizira? pa ne vozis se na deblu jbt nego na skuteru ...

SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
« Odgovori #2 : 16 Rujan, 2007, 11:56:17 »
ma ne ne kužiš. Dolje di je zašarafljen amortizer i gore di je zašarafljen tu se klima....Uglavnom kad primiš sa jednom rukom zadnji kotač a sa drugom sic i sic guraš od sebe a kutač prema sebi motor ima lufta. Doslovno se klima.... probaj to na svom i vidit čevš da ti nema lufta. Taj derbi ima iza mono amortizer... I što se tične završne obrade  :laughing7:  :laughing7: vjeruj mi živo sra... Dok se voziš sve maske vibriraju uključujuči onaj mali vizirčič koji jaaakoo iritantno vibrira  :toothy9:

Offline P.A.L.A.C

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Nrg Power 50ccm
« Odgovori #3 : 16 Rujan, 2007, 12:50:01 »
istina je ovo za plastike, oni imaju najlosije plastike, od ovih poznatijih marki, piaggio, gilera i sl.  :binkybaby:
..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories :sad5:

:bootyshake:...but for next season high-end nrg is coming...:bootyshake:

Offline border23

• forumski skejter
  • **
  • pijem i vozim
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: gilera 200 vxr , aprilia sr 50
« Odgovori #4 : 16 Rujan, 2007, 12:50:56 »
pa neka proba zaserafit

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #5 : 16 Rujan, 2007, 18:53:37 »
plastike su loše,ali to se sve da sredit

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #6 : 16 Rujan, 2007, 20:29:57 »
vozia derbi od 50 ccm i svroz su plastike bile dobre..

ako je odvidan amortizer jednostavno ga zavidaj ... i gotova prica... a skuter mora plesat livo desno kad mu kolo i rep guras u suprotnu stranu jer bi inace kad naletis u rupu nagnut u okuci zavrsia na podu u roku sekund
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline odin

• forumski biciklist
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #7 : 16 Rujan, 2007, 21:56:58 »
evo ljudi imam ejdno pitanje. Frend je uzo derbia i sad malo ej čudan motor. Onako ej loša završna obrada i to . AL uglavnom zanima  me . Kad primim zadnji kotač i gonji dio motora i mičem ljevo desno motor ima dosta lufta. Dal je to njemu normalno? Dosta se klima na amortizeru zadnjem ljevo desno. Meni se to cini ko da ce se ubit radi toga.....

iz tvog posta mi nije jasno na sto tocno mislis. ovjes je oscilirajuci i to je recimo jako dobro rijeseno na gp1 250 u odnosu na druge skutere, mozda te to zbunjuje.-

u svakom slcuaju, odi kod nekog ovlastenog servisera i priupitaj ga sta te zanima.

Offline Damir 2T

• forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 Race
  • MojSetup: ništa ot toga
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #8 : 16 Rujan, 2007, 23:09:41 »
plastike su loše,ali to se sve da sredit

ok da se sredit lol pa nitko ne kupuje motor da bi sredjivo takve nebuloze i plastike su uzas ronda u picku materinu fujjjjj
odi u servis automoto karmat nove rasljice pa ces vidit sta ce rec mozda kazu da je sve ok  :rofll:  :icon_scratch:  :rofll:

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
« Odgovori #9 : 16 Rujan, 2007, 23:56:06 »
sto se tiče prednjeg vizira koj jako jako ronda to smo laički rješili  :toothy3:  :toothy3: . Stavili smo spzužvu između vizira i bočice sa uljem za končnicu. Što se tiče amortizera danas sam gga malo duže vozio i ne čini mi se da to nešto smeta u vožnji. Klima se jedino kad ga dignemo na nogicu. Ostavit če ga on na 1. servis pa če reč za to. Inače što se tiče vibrirajučih plastika to su mu odma rekli dok ga je kupovo  :toothy3: :toothy3:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #10 : 17 Rujan, 2007, 22:12:00 »
pa moj ima spužvicu i ne trese se vizir........

e sad vi meni recite,zašto kupujete tog derbija ak niste zadovoljni.....??

runner je ružan,izgleda ko stari fap....

nrg ima ravan pod i ružen prednji kraj a odličan zadnji kraj....

gp1 odlično izgleda,najbolja rama,najstabilniji,ali loše plastike...

sr ljepa ali za mene premala,loše plastike.....

evo mog mišljenja,nešto sam morao izabrat....o ukusu se ne raspravlja ali o plastikama da...

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #11 : 17 Rujan, 2007, 22:15:35 »
stavi malo kečapa pa soli pa rajčice,luka,sira, mesa pa bu ti okus/ukus boljhi.
dobar tek.
e da i pazi što radiš u društvu jer  ako ovo zmučkaš morat čemo te zaposliti u ini ipak dolazi zima i trebat če nam plina za grijanje.
Piaggio X9 250  Black Box