Općenito > Maxiskuteri
Serdarević 2
loris46:
ja nemam...moj bivsi deak je promjenio 5 vlasnika u 5 mjeseci...i uopce mi ne fali... :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: burekdiller - 04 Srpanj, 2010, 20:40:54 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:onda ce ovdje imat posla jer ja nezz nikog u rijeci ko ima neki 4t skuter a da nema spuh ;D ;D
--- Kraj citata ---
Ja sam ga bacil u smeće jer je izgorio isto i sad serijala rules
burekdiller:
a ok al jos uvijek kad dole dodem kod mcdonaldsa vidim 10 motora 7 imaju spuh neki :) :)
oki1983:
ja sam mu poslao vilice i za 4 dana ih dobio nazad!po meni je to fer,jer mi je izasao u susret,stvarno mi se zurilo!i da,vrhunski ih je napravio,s obzirom kakve su bile!
a za auspuhe,nisam ga imao nikad na motoru,citao sam po forumu da ga svi hvale,a sad odjedanput ne valja,i sam sam mislio si ga stavit na skuter,ali nakon svega ce ipak ostat serijala.
black-rox:
--- Citat: oki1983 - 04 Srpanj, 2010, 22:42:11 ---ja sam mu poslao vilice i za 4 dana ih dobio nazad!po meni je to fer,jer mi je izasao u susret,stvarno mi se zurilo!i da,vrhunski ih je napravio,s obzirom kakve su bile!
a za auspuhe,nisam ga imao nikad na motoru,citao sam po forumu da ga svi hvale,a sad odjedanput ne valja,i sam sam mislio si ga stavit na skuter,ali nakon svega ce ipak ostat serijala.
--- Kraj citata ---
Vjeruj mi i ja sam ga hvalio,ali nije to više ko prije na ovim zadnjim sam popušio debelo ko i na tome ča sam mu napravio uslugu,mam sad doma trenutno 5 auspuha 4 za smeće i jedan za prodaju toliko o toj kvaliteti.........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju