Općenito > Maxiskuteri
Serdarević 2
eladio:
U ZG primjecujem itekako da se sve gleda :redface:
black-rox:
Duje čuješ nakon ča sam popušio dobru paru na ta tri izgorena,plus mi sj#bo granu plus sam ga tjero dva i pol mjesaca da mi vrati moje stvari plus mi vratio sjebano i ostal mi dužan plus pobro neke kazne za to jer nije bilo grane a trebalo regat motor plus dobio frend kaznu 1000kn za decibele plus milijon toga eto od tada :icon_thumright:
burekdiller:
--- Citat: black-rox - 04 Srpanj, 2010, 20:20:49 ---Duje čuješ nakon ča sam popušio dobru paru na ta tri izgorena,plus mi sj#bo granu plus sam ga tjero dva i pol mjesaca da mi vrati moje stvari plus mi vratio sjebano i ostal mi dužan plus pobro neke kazne za to jer nije bilo grane a trebalo regat motor plus dobio frend kaznu 1000kn za decibele plus milijon toga eto od tada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
odkad u rijeci mjere decibele ??? ??? ??? ???
black-rox:
--- Citat: burekdiller - 04 Srpanj, 2010, 20:36:35 ---odkad u rijeci mjere decibele ??? ??? ??? ???
--- Kraj citata ---
Zaustavi te i odvede na tehnički i izmjere i to ti to :icon_thumright:
burekdiller:
--- Citat: black-rox - 04 Srpanj, 2010, 20:39:47 ---Zaustavi te i odvede na tehnički i izmjere i to ti to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:onda ce ovdje imat posla jer ja nezz nikog u rijeci ko ima neki 4t skuter a da nema spuh ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju