Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF+(project)-BY Maky
pitaNS:
Stage 6 Pro je slabog kvaliteta ali odličnih performansi...po meni ga vredi piknuti na scoot i pržiti dok se ne raspadne... :)
MazdaMurairotor:
kakva bi kombinacija po vama bila stage6 pro cilindar za pia i na njega staviti nardo ili c16 auspuh?? znam da je jedna karika alu kit nekih 10ks snage...pa sam mislio malo to turpijat da bolje radi sa c16 ili nardo... :)
isprika sto ovako ispitujem tu ali citao sma i vidio da pricate o stage6 pro... ;D
LukyGS:
--- Citat: MazdaMurairotor - 28 Rujan, 2010, 11:50:27 ---kakva bi kombinacija po vama bila stage6 pro cilindar za pia i na njega staviti nardo ili c16 auspuh?? znam da je jedna karika alu kit nekih 10ks snage...pa sam mislio malo to turpijat da bolje radi sa c16 ili nardo... :)
isprika sto ovako ispitujem tu ali citao sma i vidio da pricate o stage6 pro... ;D
--- Kraj citata ---
Nepricamo o cilindru nego o auspuhu stage6 pro!.
MazdaMurairotor:
--- Citat: LukyGS - 28 Rujan, 2010, 17:58:52 ---Nepricamo o cilindru nego o auspuhu stage6 pro!.
--- Kraj citata ---
okej, al posto vidim da kemijate svasta, ja sam vas usput pitao dal znate ili neznate...cemu ljutnje?? :sad3:
LukyGS:
--- Citat: MazdaMurairotor - 28 Rujan, 2010, 18:02:38 ---okej, al posto vidim da kemijate svasta, ja sam vas usput pitao dal znate ili neznate...cemu ljutnje?? :sad3:
--- Kraj citata ---
Nema ljutnje stavi stage6 pro kit i c16 auspuh,cilindar ti je u rangu sa mhr replicom raditi ce vrhunski izvuc ceš max iz kita!. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju