Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF+(project)-BY Maky
Lazo:
Luky nadam se da si ga riješio one hrđe što ga je zahvatila :icon_thumright:
@radomir: ima za podešavanje preko federa pa možda može naredit prema dolje :icon_thumright:
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 24 Rujan, 2010, 01:30:58 ---Puno bolje bi izgledao da je top okrenut prema dole.. Nekako vise pokriva tocak pa normalnije izgleda.
--- Kraj citata ---
Ne brine mene izgled toliko!, glavno da on ima vrhunske Performanse da rastura na peugeot mašini!. :icon_thumright:
radomir.g:
Jel velika razlika u odnosu na Narda?!
Ja takodje sebi planirao zamenuti R-a i uzeti PRO, ali nisam bio siguran oce biti velike razlike i jel vredi tih para..
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 24 Rujan, 2010, 15:29:44 ---Jel velika razlika u odnosu na Narda?!
Ja takodje sebi planirao zamenuti R-a i uzeti PRO, ali nisam bio siguran oce biti velike razlike i jel vredi tih para..
--- Kraj citata ---
Vrijedi svake kune i još što je jaci od narda i r-a za nekih 1 500 okretaja isplati se uzet i jeftiniji je od narda i R-a!!. :icon_thumright:
LukyGS:
--- Citat: Lazo - 24 Rujan, 2010, 01:52:08 ---Luky nadam se da si ga riješio one hrđe što ga je zahvatila :icon_thumright:
Nisam ofarbat cu ga i srediti negdje u 4-5mjesecu kad bude toplo da boja ispadne dobro!. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju