Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF+(project)-BY Maky
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 08 Rujan, 2010, 22:50:12 ---Stage 6 MKII Torque Control kvacilo i Stage 6 R/T zvono jako dobra, ali dosta skupa kombinacija..
Stage 6 remen je u stvari obicni Bando, tako da za te pare bolje uzmi Malossi Special.
17,5mm karb dobro nasteluj, posto Replica ne radi bas najbolje ispod 19mm karburatora, pogotovo jer je tu Nardo..
--- Kraj citata ---
Remen znaci malossi specijal znaš li ti kakvu dobru kobinaciju između zvona i kvacila? Kažu da rms je dobro zvono kopija malossija i da se pokazalo odlicno a za zvono nisam siguran koje bi se pokazalo naj laganije i naj kvalitetnije!?
Za karburator nece biti dizna ispod 80 zato što imam prerađene blokove kod usisa i u kobinaciji sa mhr replicom i nardom trebat ce dosta goriva imam set dizni od 73 do 100 pa cu viditi s kojom ce naj bolje raditi!.
radomir.g:
Evo ja imam kombinaciju Motoforce Evolution (isto kao RMS) kvacilo i Stage 6 zvono.. Pre sam imao Motoforce Wingbell zvono i nije se nesto posebno pokazalo, ovo sad mi je puno bolja kombinacija.. Kvacilo je odlicno ali tek kad legne za sta mu treba sigurno 2000 km. Evo meni tek sad posle godinu dana pocinje da radi kako treba i nema nikakvog proklizavanja kad krecem, sad hoce cak i prednji tocak malo da podigne :)
LukyGS:
--- Citat: radomir.g - 08 Rujan, 2010, 23:13:23 ---Evo ja imam kombinaciju Motoforce Evolution (isto kao RMS) kvacilo i Stage 6 zvono.. Pre sam imao Motoforce Wingbell zvono i nije se nesto posebno pokazalo, ovo sad mi je puno bolja kombinacija.. Kvacilo je odlicno ali tek kad legne za sta mu treba sigurno 2000 km. Evo meni tek sad posle godinu dana pocinje da radi kako treba i nema nikakvog proklizavanja kad krecem, sad hoce cak i prednji tocak malo da podigne :)
--- Kraj citata ---
Onda cu uzeti motoforce ili rms kvacilo,zvono stage6 i malossi remen!.
Meni hoce sa seriskim zvonom i kvacilom kad krecem da se odvaja kotac od poda a pod dvojico nesmim trzati na gasu jer odvaj skoro svaki put kad krecem!.
Moram promjeniti zvono jer je postalo skoro jajasto i poplavilo je,kvacilo je još dobro jer vozim na polini zelenim federima kvacila pa ga ne pali toliko a vec kad budem narucivao pa cu i njega uzeti na startu osjetim da mi motor trza znaci treba novi remen a ovaj remen je seriski što je na njemu malo km ima ali se puno razvlaci i popuca je malo može se još voziti ali nesmim trzati na gasu !.
LukyGS:
Da probudim malo project!,vilice od sr 150 sa stupom za peugeota!.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
walkay:
Sta ces raditi sa felgom, jel ide prednja felga gore od SR-a ili ces od SF2!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju