Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF+(project)-BY Maky
LukyGS:
Slike Undertaila:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Nisam tio zatvoriti cjeli rep zato što kad budem trebao na tehnicki necu moc staviti seriski nosac za tablicu pa sam ovako napravio!.
Još samo da prenos uštelam pa nastupa video!.
LukyGS:
Ovako ovih sam dana razmišljao da MHR replicu preradim prelivne kanale,usisne kanale i ispuh,pa neznam tocno sa kojim alatom da radim mislio sam sa turpijama i na kraju sa šmirglin papirima ako ima još ko da je radio sa necim drugim volio bih da me uputite ako ima ko slike dobro bi mi došlo!?
LukyGS:
Prerađivanje mhr replice cu ostaviti za zimu kad nebudem imao što raditi!.
Dojadila mi je sf jedna vilica nije voznost toliko dobra pa sam odlucio staviti druge vilice od aprilie sr 150 sa stupom za sf2 kroz koji dan slike!.
LukyGS:
Ide novi karb dellorto 17.5 rucni cok sa seriskim filterom i malossi red spužvicom jer se neda voziti sa 24mm dosta troši i sa gljivom se neda trpiti pilanje ubija i policija me cuje na kilometar!.
Stavit cu slike kad skupim nove djelove koji idu na njega za sad imam vilice od sr 150 sa stupom za peugeota i karb dellorto 17.5,još mi trebaju od djelova remen drugi,kvacilo,zvono razmišljam kupiti remen,kvacilo,zvono od stage6 ako vi imate još kakvu kobinaciju volio bi da me uputite!?
radomir.g:
Stage 6 MKII Torque Control kvacilo i Stage 6 R/T zvono jako dobra, ali dosta skupa kombinacija..
Stage 6 remen je u stvari obicni Bando, tako da za te pare bolje uzmi Malossi Special.
17,5mm karb dobro nasteluj, posto Replica ne radi bas najbolje ispod 19mm karburatora, pogotovo jer je tu Nardo..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju