Tehnički kutak > Tuning skutera
pomoc oko stelanja karburatora
iron-xxx:
pa nema to nikakve veze sa filterom mene zanima kako da mu napravim narmalnu smjesu zraka i goriva i da mi ne trosi pun ku***.... :help:
3alfa3:
--- Citat: iron-xxx - 14 Rujan, 2007, 11:03:21 ---pa nema to nikakve veze sa filterom mene zanima kako da mu napravim narmalnu smjesu zraka i goriva i da mi ne trosi pun ku***.... :help:
--- Kraj citata ---
Potrosnja najvise naraste kad je filter zraka prljav.
PitBull Aerox:
nemoj sipat gorivo LOL. kakva su to glupa pitanja?!?! skuter ti je tvornički poštelan na idealnu smjesu i to ne diraj.
iron-xxx:
--- Citat: PitBull Aerox - 14 Rujan, 2007, 19:58:31 ---nemoj sipat gorivo LOL. kakva su to glupa pitanja?!?! skuter ti je tvornički poštelan na idealnu smjesu i to ne diraj.
--- Kraj citata ---
haha tvornicki postelan otkad sam skinuo blokade trosi 7 litara na 100 km....a nisam nis diro u karburatoru pa ti razmisli da lli je tvornicki postelan
SF2osk:
--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2007, 12:35:14 ---
--- Citat: DUBrawa - 13 Rujan, 2007, 12:18:28 ---evo jedno pitanje sta me je zanima uvjk. Jesi sta prcko po frgazeru od kad imas motor? Sta nebi to sve trebalo tvornicki bit poštelano??
--- Kraj citata ---
alo bre dubrawa jaaaaviiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeee
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3620.0
--- Kraj citata ---
ajde pustite momka da dise...prodaje skuter i trudi se bar ne ceka ko vecina ovdje da ga neko pikne po ramenu i ponudi cijenu ..bar se trudi...pustite ga vise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju