Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko stelanja karburatora

<< < (3/4) > >>

igor.sb:

--- Citat: SF2osk - 15 Rujan, 2007, 01:00:33 ---
--- Citat: igor.sb - 13 Rujan, 2007, 12:35:14 ---
--- Citat: DUBrawa - 13 Rujan, 2007, 12:18:28 ---evo jedno pitanje sta me je zanima uvjk. Jesi sta prcko po frgazeru od kad imas motor? Sta nebi to sve trebalo tvornicki bit poštelano??

--- Kraj citata ---

alo bre dubrawa jaaaaviiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeee

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3620.0

--- Kraj citata ---

ajde pustite momka da dise...prodaje skuter i trudi se bar ne ceka ko vecina ovdje da ga neko pikne po ramenu i ponudi cijenu ..bar se trudi...pustite ga vise

--- Kraj citata ---

ma sve je to u redu, al ajde ti trazi za baotiana 3,5tkn, kad novi toliko ne kosta

btw...sta se ti javljas, imam tebe i jos jednog iz osijeka, koji me zajeb... u vezi federa, te oce kupit, te nece, te ja posaljem poruku, a oni nista, te jel pase u ovoliko sati, te ovo te ono

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

...salim se ja naravno, ti kad se odlucis samo zovni, ako ne valja, vratit ces i nikom nista  :icon_thumright:
...sorry svima na OT

X-Thug:

--- Citat: iron-xxx - 14 Rujan, 2007, 22:11:39 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 14 Rujan, 2007, 19:58:31 ---nemoj sipat gorivo LOL. kakva su to glupa pitanja?!?! skuter ti je tvornički poštelan na idealnu smjesu i to ne diraj.

--- Kraj citata ---

haha tvornicki postelan otkad sam skinuo blokade trosi 7 litara na 100 km....a nisam nis diro u karburatoru pa ti razmisli da lli je tvornicki postelan

--- Kraj citata ---
pa šta... Dinu runner troši cisternu na 100 km pa se ne žali

iron-xxx:
hmmm znaci da i njuge skutt nije dobro postelan tj. mislim na karb ....

duje87:

--- Citat: PitBull Aerox - 14 Rujan, 2007, 19:58:31 ---nemoj sipat gorivo LOL. kakva su to glupa pitanja?!?! skuter ti je tvornički poštelan na idealnu smjesu i to ne diraj.

--- Kraj citata ---

i to su gluposti... meni sp nije bia dobro tvornicki postelan,ma san se malo poigra i trosi dosta manje,ide malo bolje,a sta se tice trajanja,viruj mi i TRAJEEEEEEEE :icon_thumright:

vpucko:
ista stvar kod mene

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju