Općenito > Oprema
Hlače
Genesis051:
to je O.K. imaju sve: vjetro/vodo/nepropusnost pa i mehaničku zaštitu... :icon_thumright:
Ja sam do 2. mjeseca imao vjetro-mehaničku zaštitu :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin: rukom rađenu:
Odrezao sam komad kartona, 25-30 cm dugog, i 15-ak centi širokog, i obavio ga sa (kuhinjskom) krpom, komadom spužve, limene pločice, opet krpe, i sve to zamotao samoljepivom trakom... ;D
To sam umetao pod hlače, i stajalo je samim savijenim nogama, a ako su traperice bile uske, onda i samo od sebe...
Jedno je sigurno: koljena su mi bila topla, a kako bi se to ponašalo pri udaru... (hvala Mu) nisam nikad provjerio... :frajer:
homer_simpson:
Ajd vi onda, meni samo recite, bolje one ixs namib II, ili one za 650?.... Oću nešto što valja, reko, mlad sam, netreba mi reuma
Doomsday:
Najbitnije je probat, oba modela su OK, valjda je skuplji i bolji, ali ako ti povoljniji bolje stoji, možda je korisnije kupit njih...
Kod kroja je bitno kako se i di pozicioniraju štitnici na konlinima... A i izgled može varirat, pa koji ti je draži...
:dontknow:
homer_simpson:
A sad vidim da ne piše na ixs hlačama da imaju ce protektore, a spool imaju.. Nije mi baš da idem bezveze do karlovca pa da ispadne da mi hlače nisu dobre...
Doomsday:
Pročitaj link od moto-trade, ne od motoopreme... Imaju CE na kolinima... Spužva na kukovima...
http://www.ixs-fashion.com/cp_Product.asp?PageNo=PRODUCTCARD&Catalog=Cronus+Katalog&ProductId=X63001&Variante=&Variante1=
A i NOVEMA NOVA ti je kraj Karlovca... :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju