Općenito > Oprema

Hlače

<< < (3/4) > >>

homer_simpson:
Dobro je, hvala, idem drugi tjedan pa ću vidjet... Onda ću do karlovca skočit, ionako imaju i tamo namib, samo što je namib, a ne namib II, pa ću probat odmah i spool... Bar ću nastojat to obavit tako, ako ne, onda u šepić..

Razočaran sam, mislio sam da ću ih već danas imat  :icon_tongue:

homer_simpson:
E da, dooms, vidio sam da si preporučio nekome i spool rafael jaknu.... Možeš mi malo reč šta o njoj, kako si zadovoljan i to... Mislio sam, ako ću u novemu, pa pogledam i tu jaknu kakva je, mislim da bi se slagale hlače spoolove i jakna, naravno ako mi paše :D, znam da mora sjest..

Aj, hvala  :)

Doomsday:
Ja san sa Rafael jaknom zadovoljan, drago mi je šta ima ala ski jakna na ramenima i ispod pazuha ventilaciju na patent, dobro dođe liti kad se skine podstava... :frajer:

Nije nužno da budu iste firme i hlače i jakna... Baš ti Rafael i Kirk nisu isti, Rafael ima dugi patent za vezu na hlače, Kirk kratki... Ali i jedno i drugo ima obe polovice patenta, ka i većina jakni i hlača, tako da se druga polovica jednostavno zašije, samo odlučiš šta ti bolje paše, patent od hlača ili od jakne... :glasses9:

:icon_thumright:

homer_simpson:
Tnx :happy8:

homer_simpson:
Evo, uzeo sam jučer u novemi novi hlače-spool dakar, jakna spool odessa, zadovoljan :icon_thumright:

A još sam više zadovoljan uslužnoti u novemi - novi, svaka im čast  :toothy10:,pomogli su mi puno, preporučujem svakome tko želi kvalitetnu opremu i dobru uslužnost u dućanu neka posjete :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju