Općenito > Servisi
Silverston 50QT-8 problemi
Dino_46:
i da, nabolje si sam napravi servis doma i u masinu nali SHELLA 15W40, a u getribu OBAVEZNO 10W40, mozes u getribu ulje kakvo oces, samo neko kvalitetno, nemoj nalevati castrole i mobile i ta sranja najbolje SHELLA,VALVOLINA
JogFromYamaha:
a cuj sad s guscim uljima nisam testiral ali znam da ona 10w40 kaj servis ljeva pije ko da je dvotaktni
sad s 10w50 ili 20w50 nisam jos probal ljevat
Dino_46:
ja sam testiral, imal sam prije baotiana i unutra naleval 10w40, i skroz malo je potrosil ulja, al se zato gusil i nisi mu niokak mogel nastelati ler gasa, sad imam baotiana i unutra naleva 15w40, niti kapi ulja ne potrosi, a radi ko urica
a od kud ti to da 4t skuteri trose ko i 2t ulje :icon_biggrin: , to nisi u pravu :nono: , barem ja tak mislim, jos niko mi nije rekel da 4t mu skuter trosi ulje
Dino_46:
a da servis naleva 10w40 , to neznam, nikad nejdem na servise, napravim si ga najbolje doma sam
JogFromYamaha:
a cuj to trosenje ulja kod batina je tak tak
ima batina koje voze 10 godine i svaki dan ih se vozi i nemas problema a imas one koje krepaju tjedan dana kak su izasli iz ducana
sve ovisi na kojeg naletis
moj stari cygnus isto nije trosil ni kapi al je fakt da na bkinezima karike nisu jaka strana i da ako zamjenis s yamahinim ili hondinim koje pasu se skut preporodi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju