Općenito > Servisi
Silverston 50QT-8 problemi
dodo_v:
Molim pomoč! :notworthy:
Ovako..5.5 kupio sam gore navedeni motor(naravno kinez od 50 kubika).Ubrzavao je solidno,za nekih 25 sek. vozio sam se 45 km/h do same blokade.U brijeg smo se ja i frend vozili minimalno 20 km/h.
10.5 sam prošao tehnički i registrirao ga...
Od tada skuter mi ni nemože na ravno djelu ceste nabrati 45km/h, u brijeg se vozim sam nekih 10-15 km/h jer dvojca na njemu nema šanse da se vozimo..
Sada sam na 523 km i u ponedjeljak idem na servis jer piše da se sa 500 mora ići,i da se na 300 mora izmjeniti ulje koje ja naravno nisam..
Zna li možda netko kako da je skuter star nekih mjesec dana tako oslabio? :dontknow:
I dali če mi skidanje blokade kako pomoči(ubrzanje, vožnja u brijeg) osim max. brzine jer znam da se skidanjem blokade max. brzina povečava na nekih 70 km/h
:help: :help: :help: :notworthy:
JogFromYamaha:
gle more biti da ti je s tanka potegnuo neko smece pa se fergaer zastopao pogle si stanje ulja jer ako ti ga potrosio onda ti se klip dere po radilici.
a baotianceki 4t s kako ja to zovem "cetverotaktni dvotaktasi" jer piju ulje i to gadno (vecina njih).
A nemoj im dati da ti toce ona ulja od kastrola jer su frendu natcili neko kastrolovo za kosilice (nije bas bajno isao)
uglavnom novu svjecicu ngk kupi (ne one kina shit) izmjeni mu ulje i deni mu valvoline durablend 10w40, ocistiti i postelat fergazerr pa se javi.
A sto se tice blokade s njom dobis samo top speed ali ga nemoj terat na dulje etape od 1-2 km puni gas jer ti mali prdaci nemaju bas dobro hladenje i ulje im prekuhavati pocne brzo. Preporucao bi ti da si napravis ili nabavis usisnik (imas pod "uradi sam" sekcijom foruma) pomaze dosta pogotovo zracnjacima koji su ajmo reci jeftiniji
dodo_v:
Fergazer je čist(a neznam što misliš pod postelat),ulja ima nešto manje od polovice..Ulje nisam mjenjao od kada sam ga kupio tako da je vrlo moguče da je unutra neko jeftino sranje..svječica je vjerojatno kineska jer je skuter iz kine,a ja novu nisam kupovao..a što se tiče tehničkog.dali su mi možda smanjili gas na tehničkom zbog nekih testova? npr. eko test i te gluposti!??
Ivan_drifter:
nevjerujem al ako sumnjas skines ljepo filter zraka i pogledas u karb i nafrljis pun gas i pogle do kud se gas dize ako se nedize do kraja imas na sajli gore kod rucke za stelat gass sajlu
BilyPiton:
jog kak moze trošit ulje ak je 4t i sipa se ulje u radilicu u motor nejde mješavina ???
btw hitno vadi ulje iz getribe i ulje iz radilice i stavi neko kavlitetno jel ce ti otic radilica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju