Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
209:
--- Citat: runner_sp180 - 03 Srpanj, 2010, 17:53:23 ---ovo je long life i styling scooter. vidim nema nista tuninga i sl iskljucivo styling.. definitivno favorit na forumu!
--- Kraj citata ---
Tuning ce doci kad mi odjebu ovi lezajevi i radilica jer mi se neda blok otvarat sad bezveze da stavim jacu radilicu itd .
Jedino sto je gore je multivar, kevlar, torsion controller, polini feder kontrasta, neki federi na kvacilu zaboravio sam koji i to je to. Taman da je malo zivlji i meni taman.
Sto se tice plastika nemam ni jednu plastiku jer su sve na prodaju..moram nabaviti neki drugi set .
Srce necu plastificirat jer mi je bas fora ovaj plavi eloksirani aluminij ali jedino je problem sto ima dosta zezancije sa zastitom onog sto se nece plastificirat i onda to ne ispadne bas tvornički kvalitetno.
SKuter je na slikama dosta prljav jer ga nisam prao pun dvije godine sve dok se radilo na njemu. Morat cu ga ovih dana dovest malo u red prije nego montiram neke plastike kad ih nabavim..
pralas:
cek ti si kupio samo jednu bt-30 ???
vktr:
zakj ti to sve slikaš fotićem od 16.000kn (i to još bez objektiva cijena) :toothy11:
gokiSP:
Nije sve, ove iz prethodnog su sa 300D i 18-55mm f/3.5-5.6 :dontknow:
vktr:
--- Citat: gokiSP - 04 Srpanj, 2010, 00:17:50 ---Nije sve, ove iz prethodnog su sa 300D i 18-55mm f/3.5-5.6 :dontknow:
--- Kraj citata ---
a ove zadnje su D700
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju