Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
209:
--- Citat: Josip-98 - 18 Svibanj, 2013, 13:39:52 ---Po meni super izgleda,jesi miria krajnju brzinu sa gps-on
--- Kraj citata ---
130-132
kiza-iz-kvarta:
Sven jesi stavio onu 25-icu ili i dalje voziš na stock karbu?
209:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 18 Svibanj, 2013, 14:32:06 ---Sven jesi stavio onu 25-icu ili i dalje voziš na stock karbu?
--- Kraj citata ---
Evo stoji mi doma u garazi. Posto se veceras necu ic oblit rasmisljo sam ju veceras montirat pa malo po kvartu budit susjede navecer. Imam dizne od 80-100 sto racunam da bi bilo dosta na serijalu airbox. Probusit cu ga po Malossi uputama i vidjeti jel ima tu kruha s tim ili ne kad vec daju i to kao opciju osim gljive.
Inace s ovim auspuhom i svim imam dojam da mi motor trosi vise od prijasnjih 6l po gradu tako da s 25icom ako to uopce upogonim to ce valjda porast na 8l jbt. Nenormalno.
U serijala karbu je bilai dizna 90 a ne 86 ko na FXR-u, s punim tankom po gradu sam napravio 190km i stao mi skuter *.
* - Cisto da objasnim, 190km je po gradu gdje je semafor u prosjeku svakih 250 metara i nema pustih ravnica kao po Slavoniji i Dalmaciji tako da prije nego komentirate uzmite to u obzir.
B.E.R.O.:
Jel ide??!!! Ide.
Pa jel bitno kolko trosi??
:dontknow:
209:
Ma ne zanima me kolko trosi ni najmanje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju