Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
209:
--- Citat: igor.sb - 16 Ožujak, 2013, 14:44:54 ---federi kvacila bijeli, su premekani, serijski su tvrđi od tih bijelih, ili crvene iz tog seta ili zelene najmekse za 2t bb serijsko kvacilo
sto ne probas s onom podloskom sto si dobio u setu, solidno popravi star al se na kraju malo vise vrti
da nemas taj plavi centralni, mozda bi ove 13,2 bile odlicne na stock centralnom s pmom
--- Citat: walkay - 16 Ožujak, 2013, 12:58:13 ---I ja sam imao isti problem sa startom i sa okretajima, dok sam imao Polini SC variomat i Polini kevlar
--- Kraj citata ---
da si imao stari polini kevlar a ne ovaj novi od prosle godine bila bi druga pjesma :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam siguran jesam dobio podlosku ili ne. ako bi ju nasao onda samo ona umjesto serijske posto je deblja ako se sjecam...
moze bit i da ju imam zapravo. samo nisam 100% jel bi stala zajedno sa seijskom podloskom. u tom slucaju bojim se da bi mi se ventilator hvatao na jako malo od ukupne sirine dosjeda na radilicu..
Radije bi pokusao postelat prijenos sa tezim rolicama ako je moguce sve sloziti da radi savrseno zbog veceg momenta ( naravno ako bi motor imao snage) nego ici na lakse rolice jer je tako jednostavniji put za nastelati
Sjecam se na VXR-u sam sa dugom getribom vrtio 12.5 rolice i bilo je momenta ko u prici i motor je ubijao dok su drugi vozili 10/11.5 i motori se vrtili bezvezno..nije mi to to
igor.sb:
noup, serijska (1mm) ostaje, a ova polini (0,5mm) ide (na volju) do nje, tj poslje bolcne, i ventilator sjeda normalno, jedino krunu kurble odmices
morao si ju dobiti u setu, zajedno s tubicama i distancom :icon_thumright:
209:
--- Citat: igor.sb - 16 Ožujak, 2013, 17:37:52 ---noup, serijska (1mm) ostaje, a ova polini (0,5mm) ide (na volju) do nje, tj poslje bolcne, i ventilator sjeda normalno, jedino krunu kurble odmices
morao si ju dobiti u setu, zajedno s tubicama i distancom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da sad sam se sjetio, ta krunica me zezala, sjeda dosta slabo..to me jedino brine..
runner_sp180:
sjedne na milimetar-dva ali kad stegnes onda dosta dublje sjedne, probaj stegnuti do kraja i onda odmah otpustiti vidjet ces da bolje sjedne :icon_thumright:
209:
Vidjet cemo, probat cu to definitivno. Odbrojavam dane do leta pa opet u garazu malo sarafana pa po ulici proba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju