Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
Chupsy:
nastavak slijedi oko uskrsa, tad nove perverzije pristižu...
209:
evo prije tjedan dana bio u HR i s aviona direkt u garazu. Gore su 14.7 Polini rolice ( za gram lakse nego oem sto dodju sa variomatom) plus Polini plavi dugaacki feder kontrasta i sada je preporod. SKuter dize odlicno. Jedini problem koji imam sada je iz nule pa do nekih 30kmh, tu mi nece u okretaje nego je malo lijen.
Razmisljao sam jos jednu podlosku izmedju ventilatora i bolcne pa vidjeti kako ce onda biti. Imam 13.2 Polini rolice al mislim da je to prelagano. Federi na kvacilu su Malossi bijeli..
Sad ili podloska ili neki federi..vidjet cemo..
Probao sa Beverlijem 250 sa Polini Variomatom, Iridiumka, Polini remen i na 60-65 mu pocnem odlazit poprilicno s tim da nemogu krenut u startu jer zbog celave gume mi vrti zadnji kotac jedno pol sekunde..
Od ostalih dijelova nabavljen je PHBL 25 (vakum+ulje) pa bi to probao iskombinirati da mi radi uz preradjeni airbox. Znam da ucinak nije isti kao sa gljivom ali zelim zadrzati zadrzati serijski izgled motora. Moram jos vidjeti koja prirubnica ce ici i planiram zamijeniti Malossi usis kojeg imam trenutno nekim drugim..
Mislim da je tu kraj po pitanju mojih modifikacija sto se tice ovih performansi i to kao.. Cilindar ne skidam ni nista slicno, eventualno mozda kad bi probao sa nekim laksim kvacilom mada nemam dobra iskustva s tim. Na VXR-u mi se bolje ponasalo serijsko tesko kvacilo nego Delta npr..
walkay:
I ja sam imao isti problem sa startom i sa okretajima, dok sam imao Polini SC variomat i Polini kevlar, i ako sam stavio podlosku nije iso dovoljno u okretaje, dok nisam kupio novi serijski remen. Ja imam Deltu sa bijelim federima, malo su zategnuti i super je start. Sad je setup: Polini SC variomat, Malossi 14gr, serijski centralni, Delta sa bijelim federima... posto si stavio Polini duzi centralni i 14,7gr trebao biti ok, jedino start probaj ili sa drugim remenom ili sa federima. 25-ice pase na serijsku prirubnicu. :icon_thumright:
209:
--- Citat: walkay - 16 Ožujak, 2013, 12:58:13 ---I ja sam imao isti problem sa startom i sa okretajima, dok sam imao Polini SC variomat i Polini kevlar, i ako sam stavio podlosku nije iso dovoljno u okretaje, dok nisam kupio novi serijski remen. Ja imam Deltu sa bijelim federima, malo su zategnuti i super je start. Sad je setup: Polini SC variomat, Malossi 14gr, serijski centralni, Delta sa bijelim federima... posto si stavio Polini duzi centralni i 14,7gr trebao biti ok, jedino start probaj ili sa drugim remenom ili sa federima. 25-ice pase na serijsku prirubnicu. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Krivo sam napisao, imam Kevlar remen a ne Polini. Serijski remen neide gore sigurno jer to nema smisla.
Skaklja me Dr.Pulley Hit Clutch cisto da probam nesto novo, jedino neam pojma koji federi gore paseu a nisam siguran jel s njim dolazi set federa ili ne.
Znam da 25ica pase na serijalu, mozda bi kupio one neke Polini sto se mogu vrtiti lijevo desno al nema to smisla..radije cu u usis drugi investirat..
igor.sb:
federi kvacila bijeli, su premekani, serijski su tvrđi od tih bijelih, ili crvene iz tog seta ili zelene najmekse za 2t bb serijsko kvacilo
sto ne probas s onom podloskom sto si dobio u setu, solidno popravi star al se na kraju malo vise vrti
da nemas taj plavi centralni, mozda bi ove 13,2 bile odlicne na stock centralnom s pmom
--- Citat: walkay - 16 Ožujak, 2013, 12:58:13 ---I ja sam imao isti problem sa startom i sa okretajima, dok sam imao Polini SC variomat i Polini kevlar
--- Kraj citata ---
da si imao stari polini kevlar a ne ovaj novi od prosle godine bila bi druga pjesma :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju