Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (29/53) > >>

pajo:
šteta što niko nema PM variomat pa da malo diskutujemo ;D
ovo zvono je tako sex da odmah poželim ga kupit,a staro prodam pod novo...

igor.sb:
nist, ti pricaj sam sa sobom  :glasses9:

209:
A nije problem kupit PM variomat al sta kad klizace moras narucivat prek neta kad ti zatrebaju. Nema ducana dobar dan ja bi klizace i eto. Ja iz tog razloga nisam htio kupit taj PM.

Polniji je bio moj izbor cisto zbog kvalitet izrade, semeringa i tog sveg. S tim da prije par godina su izbacili ovu drugu varijatnu koja cak ima i onu zicu oko bolcne dok prvi modeli nisu imali. Dakle uvidjaju moguce probleme i rjesavaju dok Malossi sto je odradio 1997 po pitanju multivara prodaje i danas.

[SB]Replica 180:
s torqom dobijes svasta, i malo ti koja stvar moze dati kao on u komb. s variom   :hello: 
ak netko bude probavao toqa, nek spoji obrtaljku  i onda kaze da nisu nist dobili  :binkybaby:

209:
Evo dok su neki jos dolazili k sebi od jucerasnjeg reseta, ja sam se spustio u garazu i uhvatio gedore. Glavni krivac se vidi na slici :

Da znam, zahrdjo je jer je stajao u vreci toj na tavanu godinu dana i vise, vlaga vamo tamo i eto. Inace remus je nov. To cu malo probat skinut necim i dat ga izlakirat bezbojnim temperaturnim da bude onako sjajan kao Polini recimo.

Stari auspuh je dole i krece montaza, velike li mudrosti

Dojmovi: skuter neide s mjesta (15.7gr) tako da sutra idem po 14.5 za pocetak pa cu vidjeti kako dise. Ne ode lijepo u okretaje na punom gasu. Trebam kupiti nove inox sarafe za nosac auspuha, 3 nove matice za top i jedan imbus sa podloskom za selnu koja drzi top. Sve ovo je montirano prirucnim sarafima koje sam nasao. Ruzni su i stari tako da to ne ostaje gore na skuteru..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju