Općenito > Propisi
A1 vozacka..
filiplatinovicz:
Hrastinsky
A1/A ne bi trebali stajati više od 3000 kn. vozi se samo 15 sati, a to je cca 1500 kn + PDV
lijenički, teorija, prva pomoć, ispiti, obrazac vozačke ne bi trebali stajati vise od 1200 kn... jesam li u krivu???
Pedrosa
dobio si odmah A, to je normalno za osobe iznad 18 god. B je B, ali bez obzira sto si dobio a na 10 god, imas s A dvije godine od dana upisivanja kategorije u dozvolu status mladog vozača i ne smiješ voziti motocikle koji razvijaju veću snagu od 25 kW , odnosno cca 34 KS!
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 04 Studeni, 2006, 06:42:58 ---Hrastinsky
A1/A ne bi trebali stajati više od 3000 kn. vozi se samo 15 sati, a to je cca 1500 kn + PDV
lijenički, teorija, prva pomoć, ispiti, obrazac vozačke ne bi trebali stajati vise od 1200 kn... jesam li u krivu???
Pedrosa
dobio si odmah A, to je normalno za osobe iznad 18 god. B je B, ali bez obzira sto si dobio a na 10 god, imas s A dvije godine od dana upisivanja kategorije u dozvolu status mladog vozača i ne smiješ voziti motocikle koji razvijaju veću snagu od 25 kW , odnosno cca 34 KS!
--- Kraj citata ---
ja sam samo autoškolu platio 3100kn + prvapomoć + liječnička+ ispiti
u zaboku je samo jedna autoškola pa mogu držat cijene kak hoće!!!!!!
filiplatinovicz:
skupo... režijski sat vožnje ne bi smio stajati vieš od 100 kn + pdv
Tommek:
baš ću jedan dan naletiti do neke autoškole da se raspitam,da znam kolko chu prazniti đžep.
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Studeni, 2006, 05:32:48 ---skupo... režijski sat vožnje ne bi smio stajati vieš od 100 kn + pdv
--- Kraj citata ---
kod mene je sat bio 115kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju