Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem na 1500 kilometara
BilyPiton:
mozda je malo glupa ideja al probaj se bez poklopca vozit malo po cistom asfaltu po vrucini pa da vidis oce bit kaj bolje :dontknow: prije neg se odlucis bušit (najlakse je zbusit)
pralas:
ma samo uzmes borer,4 ili 5mm i izbusis na prijed i nazad da se dobije protok zraka,koji hladi prijenos...i problem rijesen... :icon_thumright:
ili vozi bez dekla :toothy12:
vjeko86:
--- Citat: www.ubizec.com - 01 Srpanj, 2010, 11:57:28 ---vjeruj mi taman kad se najmanje nadas i mislis da nebude nis bilo sve ode u babinu gredu :binkybaby:
btw kod busenja dekla -pa vise stete bude nego koristi bar ja tak mislim inace svako dekolo ima one ko puzeve di zrak ide a pjesak i prljavština ne, kad zbusis deklo mozes zaboravit voznju po vodi (kiši) pjesku itd jedino se mozes po suncu vozit i ak ti ode pjesak u deklo lako moze unistit sve :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
neće ništa uništiti niti će se zaprljati,
slobodno neka izbuši dekl radi boljeg hlađenja
--- Citat: www.ubizec.com - 01 Srpanj, 2010, 17:34:22 ---mozda je malo glupa ideja al probaj se bez poklopca vozit malo po cistom asfaltu po vrucini pa da vidis oce bit kaj bolje :dontknow: prije neg se odlucis bušit (najlakse je zbusit)
--- Kraj citata ---
naravno,da je to super ideja,a ni sam ne znaš koliko je to štetno i koliko su blokovi slabiji bez dekla i pogodniji za pucanje
:icon_thumright:
BilyPiton:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lvNS8V_iEF0&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lvNS8V_iEF0&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
JogFromYamaha:
a cuj nebre nist biti dok izbusis deklo
ja se vozim 8 godina s skutom i imam rupe na deklu i nista mu nije
remen se ne rasteze tolko a i dulje traje remen
jer cim ti se zagrije ti omekani rastegne se i trosi se brze jer proklizava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju