Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Problem na 1500 kilometara

<< < (5/16) > >>

animatrix:
garancija ti vrijedi doslovno samo za motor i struju, a male su sanse da ce ti u garantnom roku zaribati recimo...

BilyPiton:
vjeruj mi taman kad se najmanje nadas i mislis da nebude nis bilo sve ode u babinu gredu  :binkybaby:

btw kod busenja dekla -pa vise stete bude nego koristi bar ja tak mislim inace svako dekolo ima one ko puzeve di zrak ide a pjesak i prljavština ne, kad zbusis deklo mozes zaboravit voznju po vodi (kiši) pjesku itd jedino se mozes po suncu vozit i ak ti ode pjesak u deklo lako moze unistit sve :icon_scratch:

animatrix:
ja imam oko godinu dana izbuseno deklo, i nikad problema s vodom, i kad ga operem i udje voda unutra, samo mi je start sjeban, nista vise, osusi se brzo...

Luka 0101:
ja na luni imam onaj poklopac skinut 2 god. pa nista... jest da je dekl usran iznutra al drugo nista

enel:
Al ako ne izbusim deklo kako da rijesim problem sa ovim pregrijavanjem i gubljenjem snage?

Kontam iako udje vode prilikom voznje, dijelovi su tada zagrijani i samo ce ispariti, a nakon pranja se moze skinuti deklo i malo posusiti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju