Tehnički kutak > Tuning skutera
Leovince ZX-R
Jump33r:
Zx-r ima puno lipsi zvuk od zx-a(ono tupilo od zvuka kod zx-a mos pripoznat na 10 km) i lipsi je sam po sebi ;D, a sta se tice preformansa nevirujen da je to neka velika razlika,sve je to isti kuac.. :icon_thumright: :binkybaby:
Ivan_sf_2:
--- Citat: funkyzg26 - 18 Listopad, 2010, 21:00:32 ---nije isti ko zx ima bolje performanse nešto sitno , full je tiši i po meni bolji zvuk od zxa , i više zvuči ko četverotaktni motor nego cvaju sad neznam jel su skinute blokade na ovim videima , ako ga kupuješ imaš u moto benconyu akciju uz bilo koji leovince dobiješ besplatnu jet kacigu
--- Kraj citata ---
dada to je taj zvuk...dobar je naspram zx-a duplo tiši a boga mi i od tt-a :)
Iwo SR Tuono:
Ima dugacki top po uzoru na s6 ili polini
Sto se grane i lonca tice isti je,samo ide na oko 80ak dB dok zx obicni je dernjava od auspuha teska
funkyzg26:
ja nemogu nač nigdje do kolko se vrti taj zxr , zanima kako bi se slago sa mhr replikom :icon_scratch:, jel policajci su se podebilili totalno u zagrebu oču imat što tiši auspuh da im nisam na piku stalno
wonderkid:
--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 12:41:16 ---ja nemogu nač nigdje do kolko se vrti taj zxr , zanima kako bi se slago sa mhr replikom :icon_scratch:, jel policajci su se podebilili totalno u zagrebu oču imat što tiši auspuh da im nisam na piku stalno
--- Kraj citata ---
isto kao i obicni zx sa replicom,za 2 spuha su ista samo ovaj ima duzi top pa je tisi i ljepsi od normalnog zxa,nema druge razlike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju