Tehnički kutak > Tuning skutera
Leovince ZX-R
funkyzg26:
--- Citat: DvdAerox - 19 Listopad, 2010, 13:40:21 ---Na ona 3 videa se manje cuje jer se SVAKI leovince kad je novi---manje cuje... Isti takav zvuk je imao moj zx obican kad je bio novi...poslje 5 sati rada ce se derat ko i svaki :frajer:
--- Kraj citata ---
pa to se zna da se zx tek počne derat kad mu vuna ode , leovince je upravo zbog toga stavio duplo veči top na zxr i duplo više vune nutra da ga stišaju zbog sve više rigoroznijih zakona u eu što se tiče buke auspuha ,zxr nema šanse da če ikad bit glasniji od zxa zbog veličine topa
igor.sb:
ni jedan spuh homologirani se ne dere
tak da to da su stavili veci top kako bi buku stisali zbog zakona u eu ne znam bas
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 19 Listopad, 2010, 16:27:03 ---ni jedan spuh homologirani se ne dere
tak da to da su stavili veci top kako bi buku stisali zbog zakona u eu ne znam bas
--- Kraj citata ---
moj je homologiran pa se dere ko lud čuje me se kilometrima jbte još mi ljudi jebu m kad prolazim pored njih več mi se bed se vozit s motorom :sad1: ,a to za zxr je istina upravo zbog rigoroznijih zakona su stavili tolki top i stišali ga full bar mi je tak lik reko u benconyu
3alfa3:
--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 16:32:38 ---moj je homologiran pa se dere ko lud čuje me se kilometrima
--- Kraj citata ---
Znaci da je neispravan. Homologacija je samo dozvola za upotrebu na cesti, ali kao i kod drugih stvari, pretpostavka je da je proizvod ispravan.
I auti su homologirani, ali to ne znaci da su i tehnicki ispravni
CoK:
on ce rec bilo sta da ga proda, koda on zna :dontknow:
da rade spuhove tise zbog zakona, onda nebi bilo mjerenja jer bi ga slozili da se ne cuje
a ako se spuh dere vise ne znaci da daje bolje performanse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju