Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Leovince Zx ili Tecnigas Next-R
igor.sb:
--- Citat: ChRiStIaN - 29 Lipanj, 2010, 23:01:35 ---ja sam imo oba auspuha i govorim i sa svoje strane, meni je leovince sranje! Tecnigas puno bolji po meni, ak je tebi bolji nek ti bude lol
tak i tak su misljenja podjednaka i na onome ko kupuje je da odluci ;)
--- Kraj citata ---
pogledaj sad svoj komentar, a pogledaj od slowa
testirao next r i zx na symu ::)
ChRiStIaN:
daj ne kolutaj mi ocima tu, bokte e da slow napise da se baca s 10 kata svi bi se za njim bacili bokte
j#bote nesmijes vise ni napisat svoje iskustvo neko vec se javi slow i njegovi sljedbenici bokte...e pa dobro jutro, misljenja se razlikuju i uvijek se budu razlikovala, kaj je to takav problem??
gokiSP:
Ja sam ga imao na 50 i na 180, i u oba slučaja je bio 3 minute na motoru.
Drugo je kad se mišljenja razilaze, a drugo je kad ti snekoga savjetuješ da kupi nešto što je lošije, unatoč nekolicini komentara koji ukazuju na suprotno od tvoga.
ChRiStIaN:
ne savjetujem ga, meni je svejedno kaj bude on kupil looool
ja ga imo na symu...oba, leovincea sam skinuo za 10 minuta dole...imo na aeroxu, također ga skinuo i stavio yasunia...
dovoljno? Il se moram zvat slowrider?
to su moja iskustva i na njima temeljim postove. A 8 godina sam u skuterima i neki vrag valjda znam, i nadam se da nije pogrešno ak hoću podijelit svoja iskustva tu na forumu, tu smo da diskutiramo ne da pljujemo jedni po drugima i tak se ponašamo! :nono:
Iwo SR Tuono:
ja technigas nebi uzeo iz principa jer su u prijašnjim serijama pucali po nosačima i grani, to sam vidio na svoje oči na aeroxu,sad je to vjerovatno poboljšano ali eto
a ZX-a isto nebi uzeo kao niti jedan LV jer hrđaju ko sam vrag, evo mog Lasera, ima već preko godinu dana, taj hrđe nije vidio, zaštita je izgorila na grani do početka lonca i čak ni tu nije počeo hrđat, a ovo ostalo se održalo,također vuna u topu nije izgorila, auspuh je u stanju skoro pa novom,da ja nisam kratio top i polirao ga nebi se ni skužilo da je toliko star, dok sam vozio ZX-a mjesec dana po kiši i kad sam ga trebao vratit frendu na ruke sam ga čistio i polirao da izbijem hrđu jel me bilo sramota vratit mu ga takvog, a lasera isto vozim cijelu godinu po kiši i po suncu i svakako i eto ga
Da ja sad uzimam rezonantni auspuh kupio bi ili Lasera ili Yasuni ili Hebo, ili neku egzotičniju marku jer uz ZX-a osim što dobiješ glupav zvuk ne naraste ti ni pussy rejting jer ga svatko ima :laughing3: :laughing11: :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju