Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Leovince Zx ili Tecnigas Next-R

<< < (7/8) > >>

wonderkid:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 30 Lipanj, 2010, 12:20:56 ---Da ja sad uzimam rezonantni auspuh kupio bi ili Lasera ili Yasuni ili Hebo, ili neku egzotičniju marku jer uz ZX-a osim što dobiješ glupav zvuk ne naraste ti ni pussy rejting jer ga svatko ima  :laughing3: :laughing11: :glasses9:

--- Kraj citata ---
ta ti je dobra :notworthy: :notworthy:

igor.sb:

--- Citat: ChRiStIaN - 30 Lipanj, 2010, 09:01:17 ---daj ne kolutaj mi ocima tu, bokte e da slow napise da se baca s 10 kata svi bi se za njim bacili bokte

j#bote nesmijes vise ni napisat svoje iskustvo neko vec se javi slow i njegovi sljedbenici bokte...e pa dobro jutro, misljenja se razlikuju i uvijek se budu razlikovala, kaj je to takav problem??

--- Kraj citata ---

bahat kao i uvijek  ::)

ne bi ti nist rekao da nisi slowu napisao pricas gluposti

tvoje iskustvo?
 c21 na serij cil s mhr klipom na aeroxu

zxa nikad nisi ni spoemnuo na roxu :P

ChRiStIaN:
ak o necem ne pisem na forumu ne znaci da nisam imo  :dontknow: pa nije forum mjesto di cu stavit zx na skuter i odma se ic pohvalit kak sam ga stavil i skinul za 10 minuta :D

a rox je fino iso tak da ;)

igor.sb:

--- Citat: ChRiStIaN - 30 Lipanj, 2010, 14:18:34 ---ak o necem ne pisem na forumu ne znaci da nisam imo  :dontknow: pa nije forum mjesto di cu stavit zx na skuter i odma se ic pohvalit kak sam ga stavil i skinul za 10 minuta :D

a rox je fino iso tak da ;)

--- Kraj citata ---

nekima je  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

:hello: :hello:

gagi racer:
ljudi :) jednostavno :) tecnigas TREK !!! majka za oba auspuha :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju