Tehnički kutak > Tuning skutera

moze ko dat savjet koje rolnice da stavim :)

<< < (2/5) > >>

wonderkid:

--- Citat: tonch08 - 28 Lipanj, 2010, 19:42:44 ---neseri!

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
nemoj da govoris suprotno jer nisi u pravu ,4 frenda u selu imaju boatiana i samo se 2 voze i to najbrzi je spidi koji ide 55kmh a ubrzanje katastrofa a da ne govorim kada se ide malo uzbrdo,poznajem jos sigurno desetoricu koji voze boatiana i ni jedan nejde preko 60kmh a malo strmiji brijeg moze da ga gura gore ako je snazan,uvjerio sam se i sam mnogo puta :headbang: :headbang:

mario_f15:

--- Citat: tonch08 - 28 Lipanj, 2010, 19:42:44 ---neseri!

--- Kraj citata ---
bilo bi ti bolje da pripazis malo na rijecnik.... :icon_thumright:

imam takog kineza boatina jedva ide 55kmh, sr*nje... :toothy3: :toothy3:

tonch08:

--- Citat: wonderkid - 28 Lipanj, 2010, 19:47:56 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7:
nemoj da govoris suprotno jer nisi u pravu ,4 frenda u selu imaju boatiana i samo se 2 voze i to najbrzi je spidi koji ide 55kmh a ubrzanje katastrofa a da ne govorim kada se ide malo uzbrdo,poznajem jos sigurno desetoricu koji voze boatiana i ni jedan nejde preko 60kmh a malo strmiji brijeg moze da ga gura gore ako je snazan,uvjerio sam se i sam mnogo puta :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

bwhahahahahahaha sry za izraz!

khm, sta su ti baotiani vozeni po hajduckim kukovima i samarskim stijenama?!

bogami ti baotiani onda stvarno u qrcu  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9:

jer svi moji prijatelji, koji imaju to malo cudo, nejdu ispod 60 po ravnome! najozbiljnije!

imam susjedu, SUSJEDU!,ima spidija, kupio joj ga je tata za 18. rođendan, i tisce ga do kraja od prvog dana! Sada ima 5k 200+/- km, nesjecam se...

spidi je u stanju u kakvom je bio kada je izasao iz trgovine...

al opet ja mislim da to sve varira od nacina odrzavanja. a i podlozi po kojoj se vozi...

a najbrzi spidi ide 90 km/h! ostali su tu negdje 70 - 80 km/h...

moje selo se nalazi u podravini blizu drave, tako da nema nigdje nikakvih uzbrdica i nizbrdica

tonch08:

--- Citat: mario_f15 - 28 Lipanj, 2010, 19:49:59 ---imam takog kineza boatina jedva ide 55kmh, sr*nje... :toothy3: :toothy3:

--- Kraj citata ---

ma sry za izraz! izletilo mi je :D

ja nz sta je to do vasi tih kineza, ali nasi kinezi se mogu mjeriti s gillerama, apriliama, itd, itd.

wonderkid:
jos nisam vidio spidija koji ide preko 90kmh ali sam vozio zutog frendovog spidija kojem smo hitili rolice 4,9 gr malossijeve i isao je jedne hladne veceri 81 po roxovom cageru ;D ;D ali samo jednom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju