Tehnički kutak > Tuning skutera
moze ko dat savjet koje rolnice da stavim :)
luna500rr:
--- Citat: Jocker - 28 Lipanj, 2010, 15:20:23 ---imam baotiana i po pravcu mi ide nekih 70km/h sto je za kineza solidno al u brijegu mi je pre lijen pa cime to da rjesim .. ako su rolnice rjijesenje koliku tezinu da stavim :)
--- Kraj citata ---
Trpo lipo san ti rekada cu ti ja sve sastavit nepravi budalu od sebe, 200kn su ti svi djelovi, rolice i gljiva, ic ce ti oko 80 po satu...
Za nevjerne tome cu napravit turtorial kako jeftino ubrzat batinu, samo cekam testni kunic za par dana ce doci :hello:
tonch08:
--- Citat: wonderkid - 28 Lipanj, 2010, 20:00:33 ---jos nisam vidio spidija koji ide preko 90kmh ali sam vozio zutog frendovog spidija kojem smo hitili rolice 4,9 gr malossijeve i isao je jedne hladne veceri 81 po roxovom cageru ;D ;D ali samo jednom
--- Kraj citata ---
fakat su ti vasi spidiji u qur#u :toothy3: :toothy3:
BoLT3K:
--- Citat: Duje-s50 - 28 Lipanj, 2010, 15:39:13 ---u njih ti se stavlja jedan losiji zadnji zupčanik i on se izvadi i stavi se bolji pa ima na krajnoj do 90na sat samo izgubi starta dok ne dode do 15kmh na sat a uzbrdo ide 30! Za kineza je to odlicno naravno ti ga mozes napraviti da uzbrdo ide i 50km/h ali to ce ti biti ujedno i krajna!
Inace njima se skine blokada i promini se taj zupcanik i onda jos mos stavit malo laske rolice i ice ti bolje stoposto!
Ja imam prijatelja sta je to napravio samo je stavio teze zupcanike i on ide 40 u brdo ali ga zato moze rastegnit stvarnih 90!
Pitat cu ti ga tocno sta je stavlja ali znam da je samo 200kn u njega ulozio sa rukama da je i da skuter za KINEZA IDE ko PREDOBRO :angry7:
--- Kraj citata ---
Kaj se treses :toothy12:
To za boatiana (ili kako se vec pise) :
Imao sam ga ..
50 ccm, 4T
U brdo nema boga, po njegovom satu ide sagnut do 61-62.
Jeste da sam ja poprilicno tezak, ali ni s nekim drugim nebi preko 70 isao, sigurno.
Kvalitet je proporcionalan ulozenom, odnosno cijeni koja je smijesna.
Ne pljujem ga, samo je problem sto ga vi dizete u nebesa, a skuter je ono .. Poluproizvod.
animatrix:
@tonch08, o cem ti pricas? o realnih 90kmh? na 50cc 4t?
dario007:
tu kod mene samo jednom ide 65,jel je raštelan skroz i sve je potrošeno na njemu,inaće nikome nejde ispod 70,a ima jedan kaj ide 85...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju