Ostalo > Sportski kutak
Tko će bit prvak HNL-a?
enigma:
eto hajduk se pojačao rukavinom, dinamo s više igrača...šta kažete?
mislim da je objektivno dinamo jači, samo će novim igračima trebat određeno vrijeme prilagodbe, tako da tu vidim hajdukovu šansu za naslov...
Mr J:
--- Citat: enigma - 25 Siječanj, 2007, 10:49:17 ---eto hajduk se pojačao rukavinom, dinamo s više igrača...šta kažete?
mislim da je objektivno dinamo jači, samo će novim igračima trebat određeno vrijeme prilagodbe, tako da tu vidim hajdukovu šansu za naslov...
--- Kraj citata ---
Dinamo ce biti prvak, tako odredili politicari... (imam info iz prve ruke)
Hrastinski:
--- Citat: Mr J - 25 Siječanj, 2007, 11:15:49 ---
--- Citat: enigma - 25 Siječanj, 2007, 10:49:17 ---eto hajduk se pojačao rukavinom, dinamo s više igrača...šta kažete?
--- Kraj citata ---
Dinamo ce biti prvak, tako odredili politicari... (imam info iz prve ruke)
--- Kraj citata ---
tako je MrJ
enigma:
i ja se bojim da je tako..ipak je previše para i interesa u igri...
al nitko nije kriv dok se ne dokaže krivnja...a ovo se nikad neće dokazat :laughing7: :laughing7:
StreetRunner:
--- Citat: enigma - 26 Siječanj, 2007, 09:43:46 ---i ja se bojim da je tako..ipak je previše para i interesa u igri...
al nitko nije kriv dok se ne dokaže krivnja...a ovo se nikad neće dokazat :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Aj ne baljezgaj nego doći na sjever navijat pa ćemo onda vidit šta će i kako bit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju