Ostalo > Sportski kutak

Tko će bit prvak HNL-a?

<< < (7/24) > >>

eladio:
optimistican si na hajduk i rijeku  :redface:

enigma:
hajduk je u dobroj formi i žele nastaviti niz...sad je trenutak da zasjednu na čelo ljestvice jer pretpostavljam da će se dinamov loš rezultat protiv auxerrea odrazit i  na gradski derbi.. :headbang:

jedino je problem što hajduku nedostaju balatinac, damjanović, musa i možda carević...znači kompletan vezni red...al vjerujem da varteks nema šta tražit na poljudu... :frajer:

što se rijeke tiče ovo je zadnja tekma skočića na klupi u slučaju neuspjeha...tako da im se mora otvoriti jer imaju dobru i kompaktnu momčad...jedino je treba uigrat s obzirom da je puno igrača došlo nedavno (tonito,bule,mikić itd...)

stoga vjerujem u izlazak iz krize.... :icon_tongue:

eladio:
hajduk je u predobrom nizu da nebi kiksali  :redface:

nesto kao dinamo jucer  :icon_biggrin:
zato mislim da dinamo nece kiksati i danas.. pogotovo ne nakon sto su jucer onako ljuti bili ..sigurno su gladni nekog revansa.. ostaje samo ćiro faktor neizvjesnosti  :toothy9:

a rijeka kao rijeka, dobra ali nedorecena.. nisu gladni i to je problem, a trener radi previse na igri , a premalo na njihovoj "zelji" mi se cini  :dontknow:

enigma:
mislim da vulić neće dozvoliti kiks...al svakako je moguće...da igraju u varaždinu rekao bi da će varteks dobit al u splitu...hajduk :glasses9:

r.e.!:
bili,bili, zanavik na prvo misto sili :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju