Ostalo > Minibike
kineski mini bike?
veki_veki:
--- Citat: Luka 0101 - 07 Srpanj, 2010, 12:39:39 ---napravi ono sto ja mislim napraviti al nikak da najdem mini bike bez masine...
stavi blokove od skutera, gore base kit po mogucnosti ac tipa sport, evo, trophy i vidi veselja..
--- Kraj citata ---
neda mi se dr.at s tim...sad cu ionako uzet neki skut (sp 180) i ovo ce ostat burazu...meni je ovo za po ulici oko kuce i tako...najvise 10 km cu se s njim vozit dnevno...al ga ocu sredit malo da mi bude super i da kasnije ga mogu imat za zezanciju...
zmijavci:
--- Citat: veki_veki - 07 Srpanj, 2010, 13:26:40 --- neda mi se dr.at s tim...sad cu ionako uzet neki skut (sp 180) i ovo ce ostat burazu...meni je ovo za po ulici oko kuce i tako...najvise 10 km cu se s njim vozit dnevno...al ga ocu sredit malo da mi bude super i da kasnije ga mogu imat za zezanciju...
--- Kraj citata ---
luna500rr:
--- Citat: veki_veki - 07 Srpanj, 2010, 13:26:40 --- neda mi se dr.at s tim...sad cu ionako uzet neki skut (sp 180) i ovo ce ostat burazu...meni je ovo za po ulici oko kuce i tako...najvise 10 km cu se s njim vozit dnevno...al ga ocu sredit malo da mi bude super i da kasnije ga mogu imat za zezanciju...
--- Kraj citata ---
Svaka cast ako toliko prelazis snjim :notworthy:
zmijavci:
ma ja mislim da je krivo napisa...ali ako je :notworthy: :notworthy:....ali triba neka zastita za jaja...haha :toothy9: :toothy9:...otpadnu nakon 10min.. :toothy12: :toothy12:
veki_veki:
nisam krivo napisao...imam debeli nekani sic...tapiciro sam onaj mali gumeni na kojem sjedis ko na zidu....al mini bike ide ko blesav...tako da 10 km nije bed prec s njim ako je malo udobniji..=))
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju